FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Bu konsola tanınan ayrıcalık nedir böyle? Ply Station, XBOX falan PC'nin teknolojisiyle yarışamayacakken anlamıyorum böyle şeyleri. :o

PC'de oynamadım Fifa 11 demosunu nasıl olmuş?

pagehomepagebg.jpg

Ya ben çok sevdim bu fifa yı ya :D Acilen eve bir tane gamepad almam lazım :p

[video=dailymotion;xev2qb]https://www.dailymotion.com/video/xev2qb_fifa-11-we-are-11-tv-ad-europe_videogames[/video]

38744756979878136261.png

:asd:

O simgeyi koymak yerine mantıklı bir cevap verseydin sevinirdim. :)

Vereyim, PC teknolojisi sürekli gelişse de, her konfigürasyona uyumlu oyun yapmak oldukça zor. Optimizasyon için firmaların çok fazla zaman harcaması gerekiyor, ki çoğu oyunda bunu sağlayamıyorlar örneğin GTA serisi. Ama PS3 ve XBox herkeste aynı, o yüzden oyunu optimize etmek, yeni teknolojiler geliştirip uygulamak çok daha kolay. Ayrıcalık uygulanması da bundan kaynaklanıyor. Sen şirket olarak PC oyunu için en az 100 farklı konfigürasyona optimize edeceğine, PS3 veya Xbox için 1 seçenek yeterli oluyor.

Vereyim, PC teknolojisi sürekli gelişse de, her konfigürasyona uyumlu oyun yapmak oldukça zor. Optimizasyon için firmaların çok fazla zaman harcaması gerekiyor, ki çoğu oyunda bunu sağlayamıyorlar örneğin GTA serisi. Ama PS3 ve XBox herkeste aynı, o yüzden oyunu optimize etmek, yeni teknolojiler geliştirip uygulamak çok daha kolay. Ayrıcalık uygulanması da bundan kaynaklanıyor. Sen şirket olarak PC oyunu için en az 100 farklı konfigürasyona optimize edeceğine, PS3 veya Xbox için 1 seçenek yeterli oluyor.

PS3'lerin de farklı özelliklerde olanları var bilgisayarlar gibi ama arada uçurum yok galiba bilgisayarlar arasındaki fark kadar.

07'den beri oynamıyordum Fifa.Sanırım bu sene tekrar başlayacağım oynamaya.Gideri var.

Geri
Üst Alt