FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Kariyerimde Galatasaray ile oynuyorum, alinacak oyuncular belli:

Anthony Annan

Lass Diarra

Mahamadou Diarra

Cristopher Samba

Seydou Doumbia

Kusunga

Giles Yapi Yapo

Bienvenu Ntsama

Hepsi degilde, cogunu alirsam güzel olur. Belkide sunlarida da alirim, para olursa :D

Diego Ribas da Cunha

Lincoln REiS :tiphat:

Arkadaşlar bende taraftarlar gözükmüyor ne yapmam lazım ?

Ilk 11'im.

021120101194.jpg

Yedek oyuncularim.

021120101195.jpg

021120101197.jpg

Buda benim yeni kadrom. Galatasaray'nan 2015 yilindayim. :D

4 sezon önceki kadrom buydu.

Bu ilk 11'im

041020101191.jpg

Bunlarda yedek oyuncularim.

041020101192.jpg

041020101193.jpg

Oyuncuların overralleri pek artmıyor manager modunda.En son Fifa07 oynarken o oyundaki kariyerimde 4. sezonumda bütün ilk 11'imin overrali 99'du.:o

Menejerlikte 5.sezonum,CL kazandım ve her sene TK Ligi kazanıyorum. Fener ve Beşiktaştan başka teklif yapan yok.

Necati 4-1-3-2 sistemi bende yok kendin yapmışsın sanırım nerden nasıl yaptın

calim atilmiyor yahu, adamlar fizigini kullanarak aliyorlar topu ayagimdan.

Villa, Messi, Pedro, bunlara bir dokunuyorlar 2-3 metre ucuyorlar

Gio'ya 15 milyon saydım lan.:o Jack Collison ve Etienne Capoue'yi de aldım ortasahaya.Capoue hem genç hem de kral dmf,tavsiye ederim.

oyun ama harbiden kötü ya

millet cok begeniyor, belki alismam lazim falan diyip oturuyorum, 2-3 mac yaptiktan sonra sIkIlmaya basliyorum, kapatiyorum.

Valla calim atmak cok kolay bence sag analogla zaten gollerimin hepsi ayni.

Verkac yapiyorum L1+Pas Adam direk savunmanin arkasina kosu yapiyor kaleciyle karsi karsiya assagiya bir pas daha bos kale gol.

Valla calim atmak cok kolay bence sag analogla zaten gollerimin hepsi ayni.

Verkac yapiyorum L1+Pas Adam direk savunmanin arkasina kosu yapiyor kaleciyle karsi karsiya assagiya bir pas daha bos kale gol.

yok, gol atmak sorun degil de, hep ayni sekilde, hep ayni tip pozisyonlardan atmak güzel olmiyor.

ayrica sag analog dedigin tusu ben hic kullanmiyorum. Onua dokunur dokunmaz hiz aliyor topcu, topu ayagindan cok aciyor ve böylece cogu zaman kaptiriyorum topu.

ayrica siz neden Galatasarayi secip süperligde oyniyorsunuz?

la liga, premier ligde gibi maclar yapamazsiniz orda, kalite olarak, orasi kesin.

yok, gol atmak sorun degil de, hep ayni sekilde, hep ayni tip pozisyonlardan atmak güzel olmiyor.

ayrica sag analog dedigin tusu ben hic kullanmiyorum. Onua dokunur dokunmaz hiz aliyor topcu, topu ayagindan cok aciyor ve böylece cogu zaman kaptiriyorum topu.

L2`ye basili tut sag analogu cevir hareket yapiyor. :)

Hareket derken gercek futboldaki gibi düsün mesela assagiya cekip hizlica yukari kaldirirsan sag tarafa kosuyormus gibi yapip soldan gidiyor sonrada L2`yi kullanmadan sag analogu kostugun tarafa dogru tek tek cevirirsen cok güzel sprint yapiyor. En sevdigimde bu benim zaten :)

Geri
Üst Alt