FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

L2`ye basili tut sag analogu cevir hareket yapiyor. :)

Hareket derken gercek futboldaki gibi düsün mesela assagiya cekip hizlica yukari kaldirirsan sag tarafa kosuyormus gibi yapip soldan gidiyor sonrada L2`yi kullanmadan sag analogu kostugun tarafa dogru tek tek cevirirsen cok güzel sprint yapiyor. En sevdigimde bu benim zaten :)

ben tuslari degistirdim, pas, sut ve sprint tusu en kolay yerlere getirdim.

simdi L2 dedigin hangisi?

PS3_controller_ps3_accessories.jpg

Sag ortadaki resimdeki tuslar. L1 sol taraftaki birinci tus L2 arkadaki büyük olan tus. Bir dene L2ye basili tut sag analogu cevir kafana göre olmazsa tuslari classic yap öyle dene.

Maç yapmak isteyenler Gameranger'dan " BrDn " yi eklesin..

Galatasaray'a ilk sezon O'Hara forvete Neymar'ı alarak 2 kupa kazandırdım.Devam edecez bakalım 1 kaleci almayı düşünüyorum.Var mı öneriler gençler?

Kariyerde 7 sezondur Galatasaraydayım,almadığım kupa yok ama fener ve beşiktaştan başka teklif gelmiyor.Neden ? Ne yapmak lazım ?

Kariyerde 7 sezondur Galatasaraydayım,almadığım kupa yok ama fener ve beşiktaştan başka teklif gelmiyor.Neden ? Ne yapmak lazım ?

Önce yurtdisina gidiceksin takim farketmez ama büyük bir ligten olsun. Onunla basarili olman lazim sonrada zaten büyük takimlardan teklifler geliyor.

Şuanki teklifler arasında en iyisi Porstmouth oda 2.ligde.:o

Fifa 11 i multiplayer oynayabiliyormuyuz ücretsiz? Fifa 10 a kadar oynabiliyorduk da

Sıkıldım artık bizim takımdan.:D Kabul ettim.:D

Ultimate Team cikmis. Kendi takimini kuruyorsun ve bununla online baskalarina karsi mac yapiyorsun. :D

[video=youtube;Nw08LlChrp4]https://www.youtube.com/watch?v=Nw08LlChrp4[/video]

Dün ilk kez oynadim dogru düzgün. Alistikca dahada zevkli oluyor.

Ilk seferinde Barca'yi secmistim, dün Premier ligue gectim, Arsenal'i aldim.

Cok daha zevkli geldi bana Arsenalla oynamak.

Barca'yla oynarken bu kadar zevk almiyordum.

Su transfer isi cok zaman aliyor yahu.

Torresi istedim, 60 milyon euro istedi Liverpool benden, 58'e ciktim, 70 istediler, yeniden 58 dedim, "bu sezon icin sizinle bir daha görüsmek istemiyoruz" maili geldi anasini satayim.

Orta saha ile oyniyorum cogu zaman, Fabregas banko. Diger iki isim Song ve Nasri, Songun yerine kimi alsam acep?

Geri
Üst Alt