FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

76210_Manchester_City.jpg

Man City'nen cok güzel bir kadro kurdum. :tiphat:

Gerçekten Güzel Kadro Ama Sana Wilshere'i Tavsiye Ederim... Topu Çok İyi Kullanıyo,Uzaktan Şutlarıda İyi,

Takıma Almadığın 1 Messi Kalmış Onuda Alsan :D Bitti :D

Ronaldo-Kun-Messi Kim Durdurabilir :D

Dortmund Yada City'i Kurucam Hangisini Tercih Ederdiniz Siz ?

Gerçekten Güzel Kadro Ama Sana Wilshere'i Tavsiye Ederim... Topu Çok İyi Kullanıyo,Uzaktan Şutlarıda İyi,

Iki solak orta sahayi bozar benim. Nuri yetiyor bana, belki ilerde onuda alirim.

Takıma Almadığın 1 Messi Kalmış Onuda Alsan :D Bitti :D

Ronaldo-Kun-Messi Kim Durdurabilir :D

Messi yerine Hulk'u aldim. Oda hizli, güclü bide uzaktan sert ve isabetli sutlar atabiliyor.

Messi'yi alsaydim böyle dengeli kadro kuramazdim. Nerdeyse bütün para ona giderdi cünkü. :asd:

Dortmund Yada City'i Kurucam Hangisini Tercih Ederdiniz Siz ?

City'nin transfer bütcesi cok iyi. :D

City'nin transfer bütcesi cok iyi. :D[/QUOTE]

iyi O zaman kurarım City'i...city de 1 adam satınca zaten süper para geliyo..

ronaldo ya ne kadar verdin

Off ulan offf 16 larında yeni Pc alıcam bu oyunu oynamak için adeta deliriyorum fifia 2008 den okarı fifaların birini oynayamadım , ama efsane geri dönucek :D

İlk kuracağım takım Milan olucak :)

CD bozuldu malesef 3 gündür oynayamiyorum. Xbox icin yeni indiriyorum simdi. 2 saati var daha. :o

GameRanger ile online Fifa 11 oynayan varsa beklerim. :)

hey maşallah paraya bak :D

ama ronaldoya değer sen bu takımı kaç yılda kurdun ?? ilk senende kurmuş olamazsın

2 sene icinde kurdum. :D Ingiltere'de sampiyon olunca cok para veriyorlar. Bide üstüne gereksiz adamlari cok iyi paralara satinca cok iyi bir transfer bütcem oldu.

pcde bu oyun açılmamaya başladı lan durduk yere.Kaka resminde kalıyor.Neden acaba fikri olan?

Arkadaşımla Lan üzerinden sık sık maçlar yaparız.Genelde 20 dk'lık oynadığımız maçlar 10-8 11-3 9-4 gibi skorlarla biterdi. Biçok takımla oynadım ama dün gerçekten Tothenham a hayran kaldım :) Sezon başı kadrosu var ve Gio Dos Santos hala reserve kısmında.Bi aldım sol da sağda geçmediği bek oyuncusu kalmadı :D Gerçekten hızını ve kıvraklığını Messi kadar iyi yapmışlar. Tavsiye ederim ama oynadığımız oyun Sezon başı kadrosuydu

Arkadaşımla Lan üzerinden sık sık maçlar yaparız.Genelde 20 dk'lık oynadığımız maçlar 10-8 11-3 9-4 gibi skorlarla biterdi. Biçok takımla oynadım ama dün gerçekten Tothenham a hayran kaldım :) Sezon başı kadrosu var ve Gio Dos Santos hala reserve kısmında.Bi aldım sol da sağda geçmediği bek oyuncusu kalmadı :D Gerçekten hızını ve kıvraklığını Messi kadar iyi yapmışlar. Tavsiye ederim ama oynadığımız oyun Sezon başı kadrosuydu

şevket beni ekle

defender_1905 ps3 te oynuyosun dimi ?

Aranizda FIFA 11 FIWC oynayan var mi? Yardimci olabilecek?

Merhaba arkadaşlar , bugun yeni PC aldim , Fifa 11 yaptim ama controllari denkleyemiyorum oyuna kontrolara girdikten sonra bişey çıkarıyor anlayamadım tam anlamıyla re-enter diyor yeniden giriyorum yinede hep aynı şey çıkıyor.

Bide yeni kadrolar PC için var mı

Conrollari buldum şimdi yalnız kadro arıyorum :)

Geri
Üst Alt