FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

yok, o son mac bok gibiydi, kar mar, dogru duzgun birsey görünmüyordu, ayrica kiz kardesim gicik ediyordu, tv yi ver diye)))

neyse, cuma gecesi oynariz, zamanin olursa, bu kez madrid bende, anlastik )))

önemli olan madrid falan degil, önemli olan senin oyun stiline uyan takim secmen, Madrid olmazsa arsenal'i alirim, ama sen ben daha iyi oldugunu iddia ediyorsan, neden madridi almayacaksin gibi bir sart kosuyorsun :D

her halukarda yenmen gerek o zaman :)

ayrica yenebilirsin de :)

saka maka bi yana salman, baya gelistirmissin oyununu ama unutma ki ben psn acildiktan sonra 2 defa oynadim simdi, sen benden daha fazla oynadin, daha henüz isinmadim, ama cok zevkli maclar oluyor sana karsi:)

ne sinema ne tiyatro ne de alemde bi gece tek eglence Salman Arslan :D

saka saka;)

Maç yapmak isteyen varmı? salman artık daha iyi oynuyorum diyosun maç yapalım istersen.

önemli olan madrid falan degil, önemli olan senin oyun stiline uyan takim secmen, Madrid olmazsa arsenal'i alirim, ama sen ben daha iyi oldugunu iddia ediyorsan, neden madridi almayacaksin gibi bir sart kosuyorsun :D

her halukarda yenmen gerek o zaman :)

ayrica yenebilirsin de :)

yok lan,. senden iyi olsam, 5 kere yenilir miydim ))))

sadece madridle sectigim zaman, defans icin hemen hemen hic ugrasmadim, kendiden kosuyorlar, baya kolay geldi, kendi sistemimi koyarak denicegim (son macta realin sistemini kullandim, sevmem bu sistemi)

ben simdi tele kullanmaya basladim, eskiden, önce oynarken almanca "ubertragung" "mac yayinda olan" kamera, sanirim turkcesi, bilmiyorum, onu kullaniyordum ve dolayisiyla 1 gol yedim mi, fark yiyordum, defans cok zor oluyor o kamerayi sectigin zaman.

yok lan,. senden iyi olsam, 5 kere yenilir miydim ))))

sadece madridle sectigim zaman, defans icin hemen hemen hic ugrasmadim, kendiden kosuyorlar, baya kolay geldi, kendi sistemimi koyarak denicegim (son macta realin sistemini kullandim, sevmem bu sistemi)

ben simdi tele kullanmaya basladim, eskiden, önce oynarken almanca "ubertragung" "mac yayinda olan" kamera, sanirim turkcesi, bilmiyorum, onu kullaniyordum ve dolayisiyla 1 gol yedim mi, fark yiyordum, defans cok zor oluyor o kamerayi sectigin zaman.

o kamerayla bende bi ara oynuyordum, o kameranin iyi yönü, daha gercekci olmasi, yani normal mac yayini, bir yerde kamera, saga sola dönüyor, ama tele'de oynamak daha kolay her ne kadar sacma kamera olsa da gerceklik acisinda, hangi kamera bi kaleden diger kaleye paralel gider gelir :D

o kamerayla bende bi ara oynuyordum, o kameranin iyi yönü, daha gercekci olmasi, yani normal mac yayini, bir yerde kamera, saga sola dönüyor, ama tele'de oynamak daha kolay her ne kadar sacma kamera olsa da gerceklik acisinda, hangi kamera bi kaleden diger kaleye paralel gider gelir :D

aynen

gercekci oldugu icin vede kaleyi (karsi karsi iken) güzel görebildigin icin seciyordum bende.

fifa bu kamera olayina bir el atmali bence, daha saglam birseyler yaparbilirler, zorlasalar ))

Murat, senin nickin neydi, ben seni hic hatirlayamadim.

soruna gelince, simdi degil, ama yarin isim gücüm yok, yani gece oynamak isteyenler olursa, oynayabilirim, 1 den sonra .

turnuvada oynamıştık hatırlıyosan ozaman daha yeni başlamıştın sanırsam.Vay-hay dı dimi senin psnin

psnim mkesen buarada

Vay be Salman beni hala yikamadin onca mac oynadik :asd: :D

Geri
Üst Alt