FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Valla hatırlamıyorum ama yeni başladıgın için pek iyi deigildin.Şimdi daha alışmışsındır oyuna.

eskisine göre evet diyebilirim ama ofansta, pozisyonlari degerlendirme konusunda bok gibiyim hala))))

simdi millet tv de film izliyor, zaten baya yorgunum, Mahir ile cok mac yaptik, gec saatlerde yoksan burda, yarin, cuma mutlaka oynariz.

Bjk delgado, seninle mac yapmak lazim, sen tayfun, mahire göre daha kolay lokma idin eskiden benim icin ama yinede birtürlü sansim tutmuyordu sana, simdi birkez daha denemel lazim, oynariz bugün, yarin )))

En gicik oldugum kisi Tayfun, yeniyorum artik onu, gecen 2 mac yapmistik, ikisinide kazanmistim ama adam cok pis pas yapiyor, insan yoruluyor )))

Sonra Mahir, yemin ederim cogu demiyorum ama 6 mac yaptiysak 3 mac ben daha üstün oynamisimdir en az ama adam öyle yada böyle o lazim olan 1 golü buluyor ve yeniyor beni.

sonra bjk delgado geliyor, adamin uzaklarda sutlar ve ortalarina gicik oluyorum )))

Hakkimi yiyon bak, sadece orta saha'dan sutmu cekiyom yani.:sad007:

birde Sinan vardi, adam ataga kalkarken bakiyorsun sagan, soldan, ortadan herkesi depar atmis kaleme dogru gidiyor, hangisini tutsam, hangisine konsantra olsam derken, 1-2 verkac ve gol atiyordu ))))

Bildigimiz O tusunu kullaniyom, ama ara sira L2 ile. Topu stop edip oyle vuruyom. Lampard iste ozaman affetmez.

Bildigimiz O tusunu kullaniyom, ama ara sira L2 ile. Topu stop edip oyle vuruyom. Lampard iste ozaman affetmez.

bu arada sen dün dikkatimi cekti hep offline oluyordum 12 dk da bir))))) yenildigin zaman cekiyordun demi kaboluyo ps ten ahahaha ))))))))

son zamanlar bende yapmaya basladim bunu, ne yalan yazayim ))))))

zar zor birliktirdigim 2.8 puan var, kaybedemem )))

bu arada sen dün dikkatimi cekti hep offline oluyordum 12 dk da bir))))) yenildigin zaman cekiyordun demi kaboluyo ps ten ahahaha ))))))))

son zamanlar bende yapmaya basladim bunu, ne yalan yazayim ))))))

zar zor birliktirdigim 2.8 puan var, kaybedemem )))

cok sinir oluorm ben o olaya ya:)

cok sinir oluorm ben o olaya ya:)

sinir olmamak elde mi?

bir hiyarin teki gelmis, porto ile, (benimki barca) mac yapiyoruz, 70 dk kadar 1-0 öndeydi adam, sonra mac bitimine 1-2 dk kala 2-1 öne gectim, gitti herif, ben ise oturdugum yerde yaniyordum adeta ))))

sey, mesaj nasil yaziliyor yahu? nikini nasil bulup, mesaj yazabilirim bana bunu yapan fifacilara ?

ana avrat küfüer edip, rahatlarim hic degilse ama mesaj nasil atiliyor bilmiyorum.

Salman, yarin seni bi yeneyim hatirlatta. :asd:

simdi burada kimse oynamak istemiyor dogru mu?hani oynamak isteyen varsa benim PS daha hala acik :)

Geri
Üst Alt