FIFA 12 | GSC Pro Club

Cevap: FIFA 12 | GSC Pro Club

Sen sampiyonunla nasil konusuyorsun Typhon bey??

Derhal disipline yolluyorum seni.

PFDK Serdar, Typhon'un cezasini hemen kes lutfen :asd:

PFDK = Profesyonel Fifa Disiplin Kurulu :p

Bende CASa basvuruyorum.

CAS Salman. PFDKnin cezasini bilmedigim halde, gelen cezaya dava acmak istiyorum.

Mesutla çok keyifli çok güzel Pro maçları yaptık hele bir son maçımız var ki dillere destan :)

2-1 yenildik

3-0 kazandik

1-1 berabere

4-0 kazandik bu macta resmen show yaptik serdarla.

Cok zevkli klub oynamak. Ben fifa11'de klub'dan baska birsey oynamazdim :)

Bundan sonra hep klüp oynayalım valla stres yok dert yok tasa yok :) Gökay da gelecek Mahir de gelecek Tayfun da gelecek Emre de gelecek :) Yalnız benim attığım ara pasları nasıl gole çeviremedin sen :asd:

Bundan sonra hep klüp oynayalım valla stres yok dert yok tasa yok :) Gökay da gelecek Mahir de gelecek Tayfun da gelecek Emre de gelecek :) Yalnız benim attığım ara pasları nasıl gole çeviremedin sen :asd:

aranıza alırsanız geliriz valla :cool:

Vallah bir kac tane baya buyuk kacirdim :asd:

Asirtma gol iyiydi ama benimkisi:)

Senin asirtma gol muazzamdi

Vallah bir kac tane baya buyuk kacirdim :asd:

Asirtma gol iyiydi ama benimkisi:)

Senin asirtma gol muazzamdi

Tam istediğim golü attım :) Valla ilk 2 maçta çok kötüydüm ama sonra toparladım :) Sen çok iyisin ama adamı gereksiz yere koşturup yoruyorsun savunma yaparken :)

Penaltilarin Ikiside benden yuksek ara paslarindan geldi bide. Bu da cok ønemli.

Ben de latife ettim mudur. Sen de bizim hagimiz olursun. Ben arif serdar hakan sukur :)

Geri
Üst Alt