FIFA 12 | GSC Pro Club

Cevap: FIFA 12 | GSC Pro Club

fifayı ve eayı seviyorum !:)pcden yolladm .. salmana davetiye gönderilmiş olması lazım .

sizin gibi amateur bir oyuncu degilim haberiniz olsun, "eksper" bir oyuncuyum

senin gibileri takımızda görmek isteriz
cem_yilmaz_gitt_opet_bebek.jpg

Mesut reyiz olmadan gol yollarinda pek bir etkisiz kaliyoruz ve evet Gokay tek adam secersen daha iyi olacak :)

Mesut reyiz olmadan gol yollarinda pek bir etkisiz kaliyoruz ve evet Gokay tek adam secersen daha iyi olacak :)

Biz ikimiz iyi anlasiyoruz yaa :)

Ana gol vuruslari iyi benim adamin o yuzden sut cekince cogu zaman giriyor yeani :asd:

Beni ceza sahasina yakin topla bulusturun daha cok gol atariz :lol:

Biz ikimiz iyi anlasiyoruz yaa :)

Ana gol vuruslari iyi benim adamin o yuzden sut cekince cogu zaman giriyor yeani :asd:

Beni ceza sahasina yakin topla bulusturun daha cok gol atariz :lol:

Aynen öyle reyiz ben daha çok asist yapmaya oynuyorum karşı karşıya çok kaçıyorum Gök Ay iyi bilir :asd:

serdar sen acilen gol vuruslarini calismalisin. cok gol kaciriyorsun :o

aynen öyle panpa. acilen gol vuruslarini calismalisin. cok gol kaciriyorsun.sen kacirinca bende sinirleniyorum, geride bocaliyorum :asd:

Panpa atamıyorum ya heyecan yapıyorum :asd: Sen de geride kaleci ile başlarken top kaptırıp gol yediğimiz zaman ben deli oluyorum :asd:

Gaza geliyorum Emre ulan ya bu vurduğum gol olursa diye Serdar Özkanlığa soyunuyorum :asd:

Oglum git adami iyi yap anlattigim gibi.

Karsiya køtu bir takim sec, sonra gir ayarlara adamlarini yavaslat, kendi adamlarinida hizlandir, bir suru gol atarsin, ve World Class'dada hic bir moh yapamazlar.

Ben øyle yaptim o yuzden adamim acayip.

Geri
Üst Alt