FIFA 12 | GSC Pro Club

Cevap: FIFA 12 | GSC Pro Club

Panpa atamıyorum ya heyecan yapıyorum :asd: Sen de geride kaleci ile başlarken top kaptırıp gol yediğimiz zaman ben deli oluyorum :asd:

Bende buna deliriyorum.

Defansda orta sahada topu ara sira cok fazla tutuyorsun, ve top kaybi oluyor, kufur etmemek icin kendimi zor tutuyorum Goookay yani kusura bakma :asd:

ben artık yapmaya korkuyorum hacı direk pas düşünüyorum atak öldürüyorum kazıma döndüm .. bencil vs demeyin diye

Siz bana atin, ben gol atarim.

Ulan bir gol yukleyemedim.

PS'ye sakladim ama nete yuklemedim hala, Serdar ve Mesut show izleyin biraz.

Oglum git adami iyi yap anlattigim gibi.

Karsiya køtu bir takim sec, sonra gir ayarlara adamlarini yavaslat, kendi adamlarinida hizlandir, bir suru gol atarsin, ve World Class'dada hic bir moh yapamazlar.

Ben øyle yaptim o yuzden adamim acayip.

Olm zaten adamın gücü 82 oldu boyunu da kısalttım ama bir türlü olmuyor :asd: Zaten mesele güç meselesi de değil ben Cavani,Lavezzi ile de çok kaçırıyorum kendimle kaçırmışım çok mu :asd:

Bende buna deliriyorum.

Defansda orta sahada topu ara sira cok fazla tutuyorsun, ve top kaybi oluyor, kufur etmemek icin kendimi zor tutuyorum Goookay yani kusura bakma :asd:

Bazen o kadar fazla tutuyor ki bu çocuk Gökay falan değil kesin Emre Çolak diyorum :asd:

Topu golun onunde bana verin søz laa 2-3 sutun 1'i gol olur.

Freekick'dende yaziyorum zaten.

Serdar Freekickler nasil loov benim :)

öylede hacı bana bencil demiştiniz sinir olmuştum.

amc ol sen hacı

Hacı amc olunca denedim olmuyor Mesut'a uzak kalıyor benim adam o zaman. Biz çoğu golü verkaç ile atıyoruz ya o yüzden yakın oynamak gerekiyor. Ama sen DMC'de süper oynuyorsun :)

Hacı amc olunca denedim olmuyor Mesut'a uzak kalıyor benim adam o zaman. Biz çoğu golü verkaç ile atıyoruz ya o yüzden yakın oynamak gerekiyor. Ama sen DMC'de süper oynuyorsun :)

:) sıkılmadıgım zaman seviyorum ama arada forvete koyun beni ki sarj oluyım

Her vurduğun gol oluyor lov maşallah :)

Calis seninde olur :asd:

Olm ne yapsam gelişmiyor bazı şeyler kasıyorum kasıyorum olmuyor anlamıyorum bazılarını da :asd:

Bana søyle hangileri anlamiyorsun, ben anlatmaya calisiyim.

Evet, ben ve Serdar yukarida acayip anlasiyoruz.

:) sıkılmadıgım zaman seviyorum ama arada forvete koyun beni ki sarj oluyım

Sen DMC olarak oyna renkdas, orada cok iyisin. Hem DMC oynarken hep defans yapiyorsun, hem de ofansa top dagitarak gørev almis oluyorsun.

fifa11'de cok dmc oynadim.

Sen DMC olarak oyna renkdas, orada cok iyisin. Hem DMC oynarken hep defans yapiyorsun, hem de ofansa top dagitarak gørev almis oluyorsun.

fifa11'de cok dmc oynadim.

tabi forvet bol öv monte et beni :) usta oynarım severim ama arada beni koyun forvete .. unutyorsunuz arkada sıkılıyorum 4 maçtan sonra .. ve analı babalı hucüm etmeyin geride birkaç adam bırakın .. organize oynamamız lazım

Dur biraz kasayım da yapamadıklarımı söyleyeyim :)

Geri
Üst Alt