FIFA 12 | GSC Pro Club

Cevap: FIFA 12 | GSC Pro Club

Online olan varmı? pro maclarına akalım:)

Arkadaşlar proyu geliştirmeye çalışıyorum 73e kadar geldim ama daha gitmiyor yahu bunun kolay bi yolu yok mu? :)

Renkdas, o degilde sen bilgisayara karsi oynarsan daha kolay olur.

Kendi ekibini seciyorsun, Barcelona veya Klassik 11 falan.

Bilgisayarada køtu bir takim veriyorsun ingiltere 2. ligden.

ondan sonra ayarlara girip bilgisayarin hizini indiriyorsun, yani yavas yapiyorsun.

ve son olarakda ayarlarda kendi takiminin hizini yukseltiyorsun.

Bøylece her macta 15-20 gol atmisligim var.

Arkadaşlar proyu geliştirmeye çalışıyorum 73e kadar geldim ama daha gitmiyor yahu bunun kolay bi yolu yok mu? :)

Cevap :)

Cok guzel gitti demek ne demek imece?

Skorlari soruyorum skorlariiiii. Ben skor taraftariyim :asd:

Butun skorlari nerden bileyim la simdi :asd: Ama 2 mac falan kaybettik 2 tane sanssiz beraberlik aldik sacma sapan 2 penalti oldu birinde,digerinde de benim yaptigimbir hata yuzunden :) 5 mac falan kazanmis olmamiz lazim :asd:

Butun skorlari nerden bileyim la simdi :asd: Ama 2 mac falan kaybettik 2 tane sanssiz beraberlik aldik sacma sapan 2 penalti oldu birinde,digerinde de benim yaptigimbir hata yuzunden :) 5 mac falan kazanmis olmamiz lazim :asd:

Iyi aferin bari mac kazanmissiniz :)

Bende oynayacaktim dun, telefondan giremedim, bilgisayarda hanimdaydi kalkip istemedim.

Ben de girdim bir kac mac oynadim, bakdim yoksun, ciktim yine :)

Dur ben yaziyorum:

Biz - Onlar

2-0

0-1

1-0

0-1

2-2

3-0

1-0

3-3

Dur ben yaziyorum:

Biz - Onlar

2-0

0-1

1-0

0-1

2-2

3-0

1-0

3-3

Bu 3-3 ve 2-2lik maclarda kafayi yedim ya. 2-2den once 1-0 kaybettigimiz mac var ya o adamlar geldi 1 mac sonra yine 2-0 one gectik cok iyi paslasiyoruz Muratla falan tak 2 tane sacma sapan penalti oldu berabere bitti.

Geri
Üst Alt