FIFA 12 | GSC Pro Club

Cevap: FIFA 12 | GSC Pro Club

Iyi aferin bari mac kazanmissiniz :)

Bende oynayacaktim dun, telefondan giremedim, bilgisayarda hanimdaydi kalkip istemedim.

Ben de girdim bir kac mac oynadim, bakdim yoksun, ciktim yine :)

Yengenden korktum demiyor da kalkip istemedim diyor birak bu ayaklari :asd:

Bu 3-3 ve 2-2lik maclarda kafayi yedim ya. 2-2den once 1-0 kaybettigimiz mac var ya o adamlar geldi 1 mac sonra yine 2-0 one gectik cok iyi paslasiyoruz Muratla falan tak 2 tane sacma sapan penalti oldu berabere bitti.

:asd:

Køtu oynuyoruz demiyorda sacma sapan penalti oldu diyor :asd:

Serdar dun maçlar iyidi ama ben veremedim istedigim pasları bide birazcık daha hızım artsa daha rahat hareket edicem.vision ım 94 oldu gerci:)

Dunku macta verilen penaltılar neydi oyle ya deli oldum resmen topu alıyo bizim adam hiçbişi yok ustuste 2 penaltı .Huseyin gocek fln olabilirdi hakem:D

Serdar dun maçlar iyidi ama ben veremedim istedigim pasları bide birazcık daha hızım artsa daha rahat hareket edicem.vision ım 94 oldu gerci:)

Dunku macta verilen penaltılar neydi oyle ya deli oldum resmen topu alıyo bizim adam hiçbişi yok ustuste 2 penaltı .Huseyin gocek fln olabilirdi hakem:D

Abdullah Yilmazdir o.

Duy bunları Mesut duy :asd: Valla kesin Hüseyin Göcek'ti hakem bunun başka bir açıklaması olamaz :asd: Yalnız Murat dün bayağı örümcek ağı topladın kaleden helal olsun :)

Duy bunları Mesut duy :asd: Valla kesin Hüseyin Göcek'ti hakem bunun başka bir açıklaması olamaz :asd: Yalnız Murat dün bayağı örümcek ağı topladın kaleden helal olsun :)

Duyamadim, video veya audio olarak gønder o zaman duyabilirim belki, simdi tek okuyabiliyorum :asd:

Bu arada Murat, sen ve ben iyi anlasacagiz herhalde :asd:

Serdar'i birak o bu isi bilmiyor :asd:

Yok be 2 gol attık olması lazım zaten long shot shot power 90 bende .Benim sinir oldugum sey rakip defansta hep zenci bi eleman oluyo boy en az 1.90 adam deli gibi koşuyo hayatta gecemiosn.

Bide adamımı kafa toplarında calıştırmak istiyorum ama orta yaptıgımda nerdeyse hepsinde geriye cekilip vole vuruyo bunun kolay bi yolu varmı?

Yok be 2 gol attık olması lazım zaten long shot shot power 90 bende .Benim sinir oldugum sey rakip defansta hep zenci bi eleman oluyo boy en az 1.90 adam deli gibi koşuyo hayatta gecemiosn.

Bide adamımı kafa toplarında calıştırmak istiyorum ama orta yaptıgımda nerdeyse hepsinde geriye cekilip vole vuruyo bunun kolay bi yolu varmı?

Kendi takimini hizlandirdin degilmi ayarlarda?

Tabi herşeyi ayarladım herşeyi yapıyorum catır catır gol asist fln ama .Orta acıyorum cok rahat pozisyonlarda benim adam geri cekilip vole vurmaya calışıyo engellliyemiyorum

Ozaman direk gir rakibin hizini indir, ama kendi takimin hizini normal oyna. yani yine bilgisayardan hizlisin, ama topdan hizli degilsin, o zaman adam daha cok kafa golu atar.

Ahahaha genc serdar iyi olur:D yanlız senin adam tam lavezzi tipinde olmuş:) boyu hızı fln. Buarada kornerlerden cok gol atılır ya bi target man olucak takımda orta kafa gol bile yaparız:)

Geri
Üst Alt