FIFA 12 | GSCimbom Ligi

Cevap: FIFA 12 | GSCimbom Ligi

Yoo, gayet ciddiyim.

Hani dün ugrasmistim ya Pro Cluba girmeyi, girdigimi sanmistim basta, ama girmemistim.

Pro Clubun davetiyesini degil, Ligin davetiyesini kabul etmisim basta. Tabi Pro Club sanip, Galatasarayi secmistim. Neden kulüb secildiginide anlamamistim. Ligi kabul etmisim haberim yok -.-

Simdi Galatasarayla oynicaz zorla.

:asd:

Galatasarayla zorla mi oynanir oglum? silkelen, kendine gel lutfen.

Yoo, gayet ciddiyim.

Hani dün ugrasmistim ya Pro Cluba girmeyi, girdigimi sanmistim basta, ama girmemistim.

Pro Clubun davetiyesini degil, Ligin davetiyesini kabul etmisim basta. Tabi Pro Club sanip, Galatasarayi secmistim. Neden kulüb secildiginide anlamamistim. Ligi kabul etmisim haberim yok -.-

Simdi Galatasarayla oynicaz zorla.

taifoon sen iyi oynuyorsun, Galatasarayla da kafa oynarsin bi sekilde, juveyi bana birak Kollege ;)

Manyakmisiniz olm.

Galatasaraylan oynamak istemiyorum, Cünkü sizin takimlardan daha güclü. Birkere Galatasarayin 5 Yildizi yokmu? :)

Tabi izin verirseniz , seve seve oynarim ve dagitirim hepinizi.

Manyakmisiniz olm.

Galatasaraylan oynamak istemiyorum, Cünkü sizin takimlardan daha güclü. Birkere Galatasarayin 5 Yildizi yokmu? :)

Tabi izin verirseniz , seve seve oynarim ve dagitirim hepinizi.

Tayfun noldu lo hani saçma sapan konuşuyordum :asd:

(Serdar) Napoli 1 - 0 Stoke (Mehmet)

(Serdar) Napoli 2 - 1 Stoke (Mehmet)

Tebrikler Serdar. Bu Cavani'de ne oyle haci. 2 mac, 2 gol, 2 korner, 2 Cavani. :asd:

lig maci mi yoksa hazirlik mi beyler?

bu aksam lig maci var mi?

eger var ise, ben de varim :)

insallah sen sifir cekersin diyecegimde, yine en iyi takimi alip girdin turnuvaya, napoli ile birlikte acik ara en iyi takim seninkisi

Hadi ordan Super Mario.

Juventus?

PSG?

Lyon?

Dortmund?

Hepsi Porto'dan iyi bu oyunda.

Gir bak kendin.

Geri
Üst Alt