FIFA 12 | GSCimbom Ligi

Cevap: FIFA 12 | GSCimbom Ligi

Anaaah, sen fenerlimiydin panpa:asd:

Biliyorum saka yapiyorsun. Bosver be kardes hallederim ben o kayipi. Salmani iki kere yenince hersey normale døner :asd:

Benim babam fenerli ya çok denedi beni kendi tarafına çekebilmek için ama kanımda asalet varmış demek ki :asd: Salman şov yapmış ama dün haberin var mı division 4'e çıkmış adam :) Bir de maç sonuçlarını ilk mesaja ekleyelim mi daha güzel olur sanki,derli toplu olur.

Benim babam fenerli ya çok denedi beni kendi tarafına çekebilmek için ama kanımda asalet varmış demek ki :asd: Salman şov yapmış ama dün haberin var mı division 4'e çıkmış adam :) Bir de maç sonuçlarını ilk mesaja ekleyelim mi daha güzel olur sanki,derli toplu olur.

Bu aralar fazla dalga gecme babanla, yarin kume dusunce konusursunuz :asd:

hepsi Fifa'da yaziyor renkdas :)

sen hangi ligdesin?

birde dun 3kere ilk 10 dk icinde gol attim, gitti herifler, dedim ne güzel, oynamadan puan aliyorum, bi bakmisim, ne macim eksik, nede puan vermisler.

yani ilk 10 icinde kabloyu cekebilirsiniz, yazmiyorlar )))

sen hangi ligdesin?

birde dun 3kere ilk 10 dk icinde gol attim, gitti herifler, dedim ne güzel, oynamadan puan aliyorum, bi bakmisim, ne macim eksik, nede puan vermisler.

kablo cekmeye ne kadar meraklisin :)

bi elinde gamepad diger elinde kablo... yoksa tek elle oynadigin icin mi o kadar kötü oynuyorsun :asd:

sen hangi ligdesin?

Ben de bugün 4.lige çıktım ilk maçımı da kazandım. 3 puanla başladım Napoli'ye bayağı alıştım gibi :) Son 10 maçta 9 galibiyetim var iyi bir seri yakaladım :)

Ben de bugün 4.lige çıktım ilk maçımı da kazandım. 3 puanla başladım Napoli'ye bayağı alıştım gibi :) Son 10 maçta 9 galibiyetim var iyi bir seri yakaladım :)
ben ilk macta yenildim, baya mac yapmistim, 2 saattir oyniyordum, uykum vardi git yat diyordu icimdeki ses, ama yeni ligdeki rakipler nasil oyniyor bi bakayim dedim, fark yedim, hemen kapattim )))

mesut, girdim girmesine de, ben niye listede gözükmüyom, bi de lig maci yapmak istersem nasil yapmaliyim, nasil davet edebilirim?? bende hic bir yerde "oyna" veya "davet et" diye bisey yazmiyor???

Geri
Üst Alt