FIFA 12 | GSCimbom Ligi

Cevap: FIFA 12 | GSCimbom Ligi

kendi kalene attigin kafe golü gercekten görmeye deger. keske onu cekseydin :asd:

bu arada kar'li zeminde beyaz forma secmis olmamda cok büüyk bir talishizlikti. gözlerimin anasi agladi resmen. sanirim 0,9 miyop oldum o mactan sonra :asd:

Gercekten kafa golu niye øyle oldu vallah bir mok anlamis degilim.

Murat tam çakal beyler hem hazırlık maçı yapalım diyor hem de açmış Uncharted 3 oynuyor :asd:

Murat, bu dogrumu kardes?

Bak hic yakistiramadim sana :p

Yani insan bize de bir Uncharted 3 alır en azından beraber oynardık :p

Murat tam çakal beyler hem hazırlık maçı yapalım diyor hem de açmış Uncharted 3 oynuyor :asd:

Bugun aldım oyunu bi bakarım sonra fifaya girerim diye dusundum ama kaldım resmen boyle oyunmu olur arkadaş sanki ps 4 çıkmış onda oyun oynuyorum:) Ama bugece fifaya gelicem tabi unchartedı bırakabilirsem :D

Bugun aldım oyunu bi bakarım sonra fifaya girerim diye dusundum ama kaldım resmen boyle oyunmu olur arkadaş sanki ps 4 çıkmış onda oyun oynuyorum:) Ama bugece fifaya gelicem tabi unchartedı bırakabilirsem :D

Nerden aldın Murat ben Vatandan sipariş verdin Allah kahretmesin hala sipariş hazırlanıyor diyor

Beyler bu tactical defans sadece arkadas listenle biri ile oynarken de mi mecbur? Yani her online oynadiginda?

Bekle ya bosver pislik bunlar elbet gelicek oyun yani ama beklemeye deger oyun tam bir masterpiece:) Bide bugun oyunu alırken serhat ulueren midir nedir oda aldı oyunu yanımda düşün yani o bile oynuyo oyunu:D

Bekle ya bosver pislik bunlar elbet gelicek oyun yani ama beklemeye deger oyun tam bir masterpiece:) Bide bugun oyunu alırken serhat ulueren midir nedir oda aldı oyunu yanımda düşün yani o bile oynuyo oyunu:D

Görmüşken keline bir tane vursaydın Murat o kadar laf ediyor Galatasarayımıza :asd:

fifaya 1 haftalik ara veriyorum dun öldüm resmen, deli oldum, birtürlü 3. lige cikamadim

simdi 3 macim kaldi, 2 sini almam lazim cikabilmek icin

fifaya 1 haftalik ara veriyorum dun öldüm resmen, deli oldum, birtürlü 3. lige cikamadim

simdi 3 macim kaldi, 2 sini almam lazim cikabilmek icin

Sen bir de bana sor onu kafayı yedim kafayı benim son 2 maçımdan 2sini kazanmam gerekiyor ve lige 3de 3 ile başlamıştım düşün artık.

Tam oyle bi tip zaten kelime vur diye bagırıyo resmen eleman gercekte dahada igrenc zor tuttum kendimi valla:)

Sen bir de bana sor onu kafayı yedim kafayı benim son 2 maçımdan 2sini kazanmam gerekiyor ve lige 3de 3 ile başlamıştım düşün artık.

ya aslinda yorgun, uykulu oldugum halde oynadim, biliyordum adam gibi oynayamiyacagimi ama iste yenildikce, berabere kaldikca kafayi yedim, bi mac daha, bi mac daha diye, 3 mac kalmisti, bana 6 puan lazim, bi mac oynadim, yenildim, hemen zorda olsa kabloyu cekip, kapattim, yoksa kalan 3 macida oynicaktim, buyuk ihtimallede kazanamicaktim.

2 saatten fazlan, o-y-n-a-m-i-c-a-k-s-i-n bu oyunu ama adam bi takti mi kafaya, brakamiyor.

acayip pis küfür ettim dün.

bir mac yaptim, yok böyle birsey.

barca-arsenal

ilk yari 0-3 gerideyim, ikinci yari 3-3 getirdim, yeminle adama top göstermiyorum, sonra son saniyede gol yedim, Allah askina, deli olmamak elde mi?

ps3 alip yerden yere vurasim gelmisti anasini satayim.

nefret ediyorum son dk gollllerden

ya aslinda yorgun, uykulu oldugum halde oynadim, biliyordum adam gibi oynayamiyacagimi ama iste yenildikce, berabere kaldikca kafayi yedim, bi mac daha, bi mac daha diye, 3 mac kalmisti, bana 6 puan lazim, bi mac oynadim, yenildim, hemen zorda olsa kabloyu cekip, kapattim, yoksa kalan 3 macida oynicaktim, buyuk ihtimallede kazanamicaktim.

2 saatten fazlan, o-y-n-a-m-i-c-a-k-s-i-n bu oyunu ama adam bi takti mi kafaya, brakamiyor.

acayip pis küfür ettim dün.

bir mac yaptim, yok böyle birsey.

barca-arsenal

ilk yari 0-3 gerideyim, ikinci yari 3-3 getirdim, yeminle adama top göstermiyorum, sonra son saniyede gol yedim, Allah askina, deli olmamak elde mi?

ps3 alip yerden yere vurasim gelmisti anasini satayim.

nefret ediyorum son dk gollllerden

Oyle ama son dk golu oluyo yapcak bişi yok dikkat ediceksin.Ben bi cok kez son dkda 2 gol ustuste atıp kazandım.Dahada fena oluyo oyle:)

Oyle ama son dk golu oluyo yapcak bişi yok dikkat ediceksin.Ben bi cok kez son dkda 2 gol ustuste atıp kazandım.Dahada fena oluyo oyle:)

ya adam iyi oynasa, pozisyon bulsa, zaten aticakti, hakketmisti falan filan derim gecerim ama diyorum sana, ikinci yari adama top bile vermiyorum, hayatimda ilk defa bu kadar pas yaptim, 3 gol de attim ama son dakikada adam bi verkac yaptim, gol.

Geri
Üst Alt