FIFA 12 | GSCimbom Ligi

Cevap: FIFA 12 | GSCimbom Ligi

ben aslinda saygiyi hakkedicek hicbirsey yapmadim ama yinede saygim var diyorsan, sana arkadaslik teklifi yollayabilirim

sana karşı sempatim saygım var abi bana yazdıkların söylediklerin çok içten geliyor samimi geliyor ve öyle ona buna nerden laf soksam falan diye tetikte beklemiyorsun kime ne olursa olsun düzgün bir yaklaşımın var. izlenimlerimi söyledim usta öyle arkadaş vs pazarlık yapıyo gibi olmasın :) bu izlenimlerimi gerekli konuya yazıkcaktımda birçok kişiyle ilgili üşendim

Salman nereye kadar kacacaksın? Her davet ettigimde vayhay offline diyo. I will destroy you :b5:

olum yürügit, ben 3 lige cikmak üzereyim, sen asla ama asla rakip olamazsin bana

saka mi bu, o zaman millet neden ps3, xbox, sexbox aliyor?

Ps3 2007de cıktı yanlış hatırlamıyosam 4 sene olmuş.İlk cıktıgında iyidi tabi xbox ta yeni bişey degil sonucta pcde ise hep ilerleme var biliyosun ekran kartı olsun işlemci olsun. Ama ps3 xbox fln bunlar hep aynı kalıyor.Normal yani.Hatta şuan pc baya onde diyorlar.Uncharted 3 hariç ama:)

Olum sen Fifa 11'de bana Real Madridi secip Napoli, Valencia gibi takimlardan 5-6 yiyen adamsin. Face me tonight, I will erase you off this universe.

Ps3 2007de cıktı yanlış hatırlamıyosam 4 sene olmuş.İlk cıktıgında iyidi tabi xbox ta yeni bişey degil sonucta pcde ise hep ilerleme var biliyosun ekran kartı olsun işlemci olsun. Ama ps3 xbox fln bunlar hep aynı kalıyor.Normal yani.Hatta şuan pc baya onde diyorlar.Uncharted 3 hariç ama:)

hmm, ilginc. yani fifa12 en iyi pc de olur senin deiklerine göre?

Olum sen Fifa 11'de bana Real Madridi secip Napoli, Valencia gibi takimlardan 5-6 yiyen adamsin. Face me tonight, I will erase you off this universe.

olum ben senden ne zaman 5-6 yedim, fifa11 oynarken sana davet yolladigimda "oglum uzun paslar yapma, sIkIliyorum, oynayasim gelmiyor, hep ayni sey yapip gol atiyorsun" diye birisin, o gün bugündür, seni rakip olarak görmiyorum.

olum ben senden ne zaman 5-6 yedim, fifa11 oynarken sana davet yolladigimda "oglum uzun paslar yapma, sIkIliyorum, oynayasim gelmiyor, hep ayni sey yapip gol atiyorsun" diye birisin, o gün bugündür, seni rakip olarak görmiyorum.

Allah Allah ben mi dedim bunu? Enteresan. Neyse aksam sana dersini veririm.

Birde beyler hazir sizde saatler ileri alinmisken maclari yapalim. 7 saat fark yerine 6 saat fark var suan. Tsi 1.30 evdeyim.

hmm, ilginc. yani fifa12 en iyi pc de olur senin deiklerine göre?

Hayır oyle bişey yok mesela fifa serisi yıllardır ps3 için yapıldı pcye aktarıldı sonradan grafikler daha kotu oldu busene bilmiyorum.Mesela crysis mesela battlefield bunların grafikleri pcde baya daha iyi.

vallahada dedin billahada dedin, o gün hissettigin his bir acayipti, king gibi hissetmistim kendimi

(fifa oynamaya basladigim ilk günler idi)

Geri
Üst Alt