FIFA 12 | GSCimbom Ligi

Cevap: FIFA 12 | GSCimbom Ligi

Grafik olarak tabi ki pc ps3'ten daha önde multiplatform oyunlarını baz alıyorsak. Ama Uncharted gibi God of War gibi exc. oyunları baz alırsan PS 3 tavan yapıyor.

birde pcde oyunun hakkını verebilmek için kurulcak sistem daha tuzluya gelme durumu var..

strateji sevmiyorsan net olarak konsolda oyun gibisi yoktur..

Çok tuzluya geliyor hem de 2 senede bir sistem yenileyeceksin Pc'de adam akıllı oyun oynamak çok zor artık.

2 senede degil artık oyundan oyuna :)

ps3 kendini son zamanlarda fazlasıyla aşıyor .. birde gta 5 vsde çıktıgında düşünemiyorum vallahi..

Doğru artık 2 senesi de kalmadı :) Ben yıllarca GTA'yı keyifle oynayamadım ya kastı ya sorun çıkardı. Ama Red Dead Redemption'u da L.A Noire'ı da Ps3'te çok keyifle oynadım sıra geldi GTA 'ya :)

Ps3 un varda uncharted oynamamışsan cok şey kacırırsın.Bence ps3un en iyi oyunu uncharted 2-3 herşeyiyle.

Serdar dedigin dogru pc yenilemek cok zor bide cok para harcaman gerek bak mesela ben 4 sene once aldım ps3 u hala oynuorm mis gibi uncharted god of war.Bunlar sanırım pcye cıkmadı mesela.

Pc de yıllardır fifayı bizim oynadıgımız gibi oynayamadılar.Buda cok kotu.Tamam grafik olarak cok onde olabilir pc ama konsolunda guzel yanları var.

Ps3 un varda uncharted oynamamışsan cok şey kacırırsın.Bence ps3un en iyi oyunu uncharted 2-3 herşeyiyle.

Serdar dedigin dogru pc yenilemek cok zor bide cok para harcaman gerek bak mesela ben 4 sene once aldım ps3 u hala oynuorm mis gibi uncharted god of war.Bunlar sanırım pcye cıkmadı mesela.

Pc de yıllardır fifayı bizim oynadıgımız gibi oynayamadılar.Buda cok kotu.Tamam grafik olarak cok onde olabilir pc ama konsolunda guzel yanları var.

Alacagim bak simdi :asd:

2 senede degil artık oyundan oyuna :)

ps3 kendini son zamanlarda fazlasıyla aşıyor .. birde gta 5 vsde çıktıgında düşünemiyorum vallahi..

Gta 5 in garfikleri uncharted 3 kadar olmaz.Neden dersen unchartedı sony yapıyor:) god of war da sonynin mesela en iyi grafikler bunlarda oluyor.Okadar temizki inanılmaz.mesela gecen uncharted 2 ye acıp baktım 2 senelik oyun ama şimdiki biçok oyundan cok daha guzel grafikleri var.

Gta 5 in garfikleri uncharted 3 kadar olmaz.Neden dersen unchartedı sony yapıyor:) god of war da sonynin mesela en iyi grafikler bunlarda oluyor.Okadar temizki inanılmaz.mesela gecen uncharted 2 ye acıp baktım 2 senelik oyun ama şimdiki biçok oyundan cok daha guzel grafikleri var.

Bircok oyun derken arkham city daha yeni cıktı ama uncharted 2 nin grafikleri daha temiz mesela:)

unchartedin grafiklerine kimse laf edemez zaten ve uncharted gta 5 den daha temiz olabilir ama detaylandırma daha fazla olucagından renkleri vs üstüne koyar bayagı .

sony tamamda ama bak rage e ? uncharted dan aşagı kalır yanı pek yok :)

Bircok oyun derken arkham city daha yeni cıktı ama uncharted 2 nin grafikleri daha temiz mesela:)

Arkham City incelemesini izledim o oyunu da almak istiyorum ilk oyun da güzeldi ama para nasıl yetecek öğrenci adamız :D Evet Uncharted,God of War Pc'ye çıkmadılar çıkmazlar da zaten dediğin gibi PS 3 özel oyunları. Ayrıca Killzone 3 de çok güzeldi özellikle grafik bakımından :)

vallahada dedin billahada dedin, o gün hissettigin his bir acayipti, king gibi hissetmistim kendimi

(fifa oynamaya basladigim ilk günler idi)

Tamam yemin etmene gerek yokta, Fifa 11'in ilk zamanlarinda hatta uzun bir zaman bana karsi galip gelemiyodun ki sen. Gicikligina demisimdir :asd: Neyse aksam online ol, hepiniz beyler bu saat farki avatajini kullanalim.

unchartedin grafiklerine kimse laf edemez zaten ve uncharted gta 5 den daha temiz olabilir ama detaylandırma daha fazla olucagından renkleri vs üstüne koyar bayagı .

sony tamamda ama bak rage e ? uncharted dan aşagı kalır yanı pek yok :)

Baya var.Oynayınca insan anlıyor.

Geri
Üst Alt