Mesut Inan
10 Numara!
- 26 Ağustos 2009
- 11.919
- 1
- 1.363
Mesut maç yapan mı yeğen![]()
30-40 dakika sonra Dayi. O zaman musaitmisin?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mesut maç yapan mı yeğen![]()

Tamam yemin etmene gerek yokta, Fifa 11'in ilk zamanlarinda hatta uzun bir zaman bana karsi galip gelemiyodun ki sen. Gicikligina demisimdirNeyse aksam online ol, hepiniz beyler bu saat farki avatajini kullanalim.
Arkham City incelemesini izledim o oyunu da almak istiyorum ilk oyun da güzeldi ama para nasıl yetecek öğrenci adamızEvet Uncharted,God of War Pc'ye çıkmadılar çıkmazlar da zaten dediğin gibi PS 3 özel oyunları. Ayrıca Killzone 3 de çok güzeldi özellikle grafik bakımından
![]()
Arkham city de muthiş bi oyun.Bi batman oyunu ancak bukadar guzel olur muhakkak almaya calış. Gothamı izlemek bile ayrı bi keyif oyunda![]()
Uncharted oynarken başın mı döndü Murat![]()
30-40 dakika sonra Dayi. O zaman musaitmisin?![]()

Valla döndü şuan şoktayım![]()
Aman Murat spoiler verme de oyunun zevkine biz de varalım ama 2.oyun gibi bu da mükemmel bundan adım gibi eminimHem Türkçe dublajlı hem İngilizce olarak hem de İngilizce dublajlı Türkçe alt yazılı olarak bitireceğim böyle bir efsane bir kere oynamayla bitmez bitmemeli
Batman hakikaten çok güzel olmuş ama dediğim gibi para mevzusu olayı biraz baltalıyor
![]()
Kullanilmis oyun aliniyor burada. Oynayinca gøturup biraz daha dusuk fiyata satiyorsun yine![]()
Orası neresi mesut yurtdışındamısın? istanbulda da yapılıyor bu iş gayet mantıklı bende yapıyorum boşuna oyun kalmıyor elinde.

Yok hayatta spoiler vermem.Oyunun butun keyfi o zaten.Hikaye yine inanılmaz okadar soyliym.Film yapsalar gider izlerim yaniBide turkcesi cok cok iyi olmuş.Adamlara helal olsun turkiye gibi bandrollu oyun satışı düşük olan bir yere ozen gostermişler.Turkce oynuyorum şuan gayet keyifli.
Buara ustuste cok oyun cıktı hakkaten insan napıcanı şaşırıyorBen sana diyim unchartedı al batmani bekle
![]()
Danimarkadayim renkdas. Ben sadece fifa'ya tam fiyat ødedim
Oda asagi yukari %30-35 indirim vardi normal fiyate nazaran![]()

Adam ölü fiyatına alıyor her şeyi pinti imece![]()

İyi yapıyo yaşu imece olayı nedir bi imecedir gidio