FIFA 12 | GSCimbom Ligi

Cevap: FIFA 12 | GSCimbom Ligi

Dun gece yemekten sonra oyuna girdim bide ne goriyim, vay-hay'da girmis. Bittin olum sen diyip lig macina davet ettim, gelmedi. Bir kac dakika sonra normal bir davet yolladi bende girdim. Baktim ki hemen Barcelona'ya kurulmus arkadas. Sectim Liverpoolu, 4 tane caktim sonra kacti :asd:

Halbuki gecen o kadarda beni rakip olarak gormediginden bahsediyordu :asd:

Neyse aksama yine beklerim :asd:

Dun gece yemekten sonra oyuna girdim bide ne goriyim, vay-hay'da girmis. Bittin olum sen diyip lig macina davet ettim, gelmedi. Bir kac dakika sonra normal bir davet yolladi bende girdim. Baktim ki hemen Barcelona'ya kurulmus arkadas. Sectim Liverpoolu, 4 tane caktim sonra kacti :asd:

Halbuki gecen o kadarda beni rakip olarak gormediginden bahsediyordu :asd:

Neyse aksama yine beklerim :asd:

Salman :asd:

Beyler isterseniz lig'den cikartabilirsiniz beni. Su an cok kotu mesgulum, 0 zaman var. Butun gun Microsoft Excell'in icinde gelir gider pesindeyim :asd:

öyle süresi yok zaten bulan canı isterse yapıyor

Lig'de personal settinglerin islemedigini bilmiyodum. X tusuyla ben pres yapardim calismadi.

Fifa 11'in sacmaliklarini cekiyoruz :) Kendimi alistirmam lazim.

Aynen alıştırman gerek online'da hep böyle oluyor :) Ben de diyorum Mete savunmayı iyi yapardı ne oldu da böyle kötü oynuyor :)

ben de fifa 12 var ama online oynamak için orjinal gerekiyor mu? bendeki orjinal değil de...

Geri
Üst Alt