FIFA 14 GSCimbom Ligi (PC) - İptal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
28'i saat 00:00 vurana kadar oynanması lazım ki 3 ay falan sürmez bro gördüğünüz anda yapın maçı rakibinizle 3 güne yaymak zorunda değilsiniz. :D

illa cuma günü 00.00' da bitiyor diye yılbaşına girecek gibi tam o saatte yapmaya gerek yok:D hemen biterse maçlar hafta güncellenir diğer haftaya geçilir bu kadar basit... ben biraz juveyle antreman yapıyom taktik falan alışmak lazım:D 3-5-2 ye

illa cuma günü 00.00' da bitiyor diye yılbaşına girecek gibi tam o saatte yapmaya gerek yok:D hemen biterse maçlar hafta güncellenir diğer haftaya geçilir bu kadar basit... ben biraz juveyle antreman yapıyom taktik falan alışmak lazım:D 3-5-2 ye

Defansif oynamayı seviyosan 3-5-2 çok iyidir ama benim gibi full hücum hızlı çıkıyım gibi derdin varsa 3-5-1-1 i deneyebilirsin 20 puan topladım önceki turnuvada o kadar kayıptan sonra

Arsenal - @Mehmet Yıldırım

Monaco - @Anıl Bunarcı

Çıktı size bu iki takımı göz önünde alarak kura çektim ama değiştirebilirsiniz listede olmayan takımlarla. İlk maç aranızda olacak bir de halledin onu. Fikstüre sonradan girmenin zararı. :D

Turnuvaya aldığınız için teşekkür ederim ama şu an boşta olan Atletico'yu Monaco'ya tercih ederim. Var mı böyle bir hakkımız?

Kesin takımlar bunlar, lütfen takas veya başka takım seçimi yapmayın. Maçların bitmesini bekliyorum. :D

Defansif oynamayı seviyosan 3-5-2 çok iyidir ama benim gibi full hücum hızlı çıkıyım gibi derdin varsa 3-5-1-1 i deneyebilirsin 20 puan topladım önceki turnuvada o kadar kayıptan sonra

önerin için teşekkürler bundan önceki takım real olduğu için ister istemez aklım ronaldoya gidiyor llorente "orta kafa" iyi yapıyor bakcaz... yarında maçımızı yaparız..

önerin için teşekkürler bundan önceki takım real olduğu için ister istemez aklım ronaldoya gidiyor llorente "orta kafa" iyi yapıyor bakcaz... yarında maçımızı yaparız..

O yanılgıya sakın düşme acısını çok çektim kanatların iyi ama sol ve sağ bekin yok takımda onun yerine quagriellayı tavsiye ederim.Tabi tercih senin.

Son dakikada yediğim golle berabere bitirdik maçı :(

(Burak Balkan)Tottenham 3 - 3 Real Madrid (Salih Duran)

Benim golleri Benzema (2), Bale attı

Elin oğlunun kalecisi 90+ da top kurtarıyor. Bizim ki 3 tane top geliyor 3'de içeride. Neymarmış pehh..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt