FIFA 14 GSCimbom Ligi (PC) - İptal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler Ultimate Team'e yeni basladim.. oho coinsler gelene kadar..

Bi el atsaniz diyorum... renkdasiniza bi "Baslangic Yardim paketi "misali bir kac coinslar atsaniz? :D

Beyler Ultimate Team'e yeni basladim.. oho coinsler gelene kadar..

Bi el atsaniz diyorum... renkdasiniza bi "Baslangic Yardim paketi "misali bir kac coinslar atsaniz? :D

bize kimse coins vermedi :D

7k biriktir bizim takımı kur div 3 e kadar rahat gelirsin

param olsa verirdim de dostum malesef ut'da pek oynamıyorum zaten oyuncular çok ucuzladı artık rahat rahat takım kurarsın ha bu arada en kötü Galatasaray kadrosu ile bile div1 e rahatlıkla çıkarsın div3 ne ki? :D

param olsa verirdim de dostum malesef ut'da pek oynamıyorum zaten oyuncular çok ucuzladı artık rahat rahat takım kurarsın ha bu arada en kötü Galatasaray kadrosu ile bile div1 e rahatlıkla çıkarsın div3 ne ki? :D

bende div 1 e çıktım gs kadrosu ile :D

ayrıca portekiz ligi kadrosu da çok iş yapıyor

Manchester United (Emir KONYA) 2-4 Borussia Dortmund (Hakan Delikanli)

Goller: Nani, Hernandez - Lewandowski, Hummels, Aubameyang, Mkhitaryan

bize kimse coins vermedi :D

7k biriktir bizim takımı kur div 3 e kadar rahat gelirsin

benim takim bu:

simdiye kadar 4-5 mac yapdim.. 2 online season, 1 offline season , birde 1on1 UT'de

Welliton

Alessindir Valbuena Pereira

Nasil?

Periera nin yerine elbet daha akici Kanat düsüniyorum..bide

Welltion iyi fln da .. hava toplrinda iyi olan oyunu gerekiyor ya.. Benzema iyi olur aslinda.. veya Giroud

csct83qd.jpg

benim takim bu:

simdiye kadar 4-5 mac yapdim.. 2 online season, 1 offline season , birde 1on1 UT'de

Welliton

Alessindir Valbuena Pereira

Nasil?

Periera nin yerine elbet daha akici Kanat düsüniyorum..bide

Welltion iyi fln da .. hava toplrinda iyi olan oyunu gerekiyor ya.. Benzema iyi olur aslinda.. veya Giroud

csct83qd.jpg

div kazanıyım atarım 3-5 bişey şu leş kadrodan kurtul :D

portekiz ligi kur Ederi al keyfine bak

div kazanıyım atarım 3-5 bişey şu leş kadrodan kurtul :D

portekiz ligi kur Ederi al keyfine bak

Fransis oyuncuar üzeri takim kurmak iyi fikir degil mi diyorsun.

hocam daha yeni basladim.. bence acemi takim icin fena kadro degil :D

Hangi Millet veya Lig iyidir..

not: At birseyler :D -> ArifdaSilva

1k bile yok ama istersen higuain,biabiany,ogbonnayı veririm satarsın

3-4 k eder

pack şansın yoksa yapacağın sıralama şu şekilde olmalı ;

7k biriktirip ya portekiz ligi ya da Galatasarayı kuracaksın

div kazanıp belli bir miktar coins kazanınca direkt italya ya geç ucuz ve kaliteli kadro kurarsın

ondan sonra zaten coinsler gelir sıkılırsan bpl,bundesliga,la liga yaparsın la ligayı tavsiye etmem ama :D

1k bile yok ama istersen higuain,biabiany,ogbonnayı veririm satarsın

3-4 k eder

pack şansın yoksa yapacağın sıralama şu şekilde olmalı ;

7k biriktirip ya portekiz ligi ya da Galatasarayı kuracaksın

div kazanıp belli bir miktar coins kazanınca direkt italya ya geç ucuz ve kaliteli kadro kurarsın

ondan sonra zaten coinsler gelir sıkılırsan bpl,bundesliga,la liga yaparsın la ligayı tavsiye etmem ama :D

portekiz mi ? iyi elemandlar var mi.. olmasa onlari yapim :D ama simdi yapdim takimi bozim mi ya :D .. tmm biraz coins birikdirim öye oynim..

biabinay tak diye otrur takimima.. ve higuain.. :)

Sana ihtiyacin olmiyan Oyunculari verebilirsin :) nasil yapicaz bunu? transfermarkt da mi

porteiz oyuncular ucuz mu

portekiz mi ? iyi elemandlar var mi.. olmasa onlari yapim :D ama simdi yapdim takimi bozim mi ya :D .. tmm biraz coins birikdirim öye oynim..

biabinay tak diye otrur takimima.. ve higuain.. :)

Sana ihtiyacin olmiyan Oyunculari verebilirsin :) nasil yapicaz bunu? transfermarkt da mi

porteiz oyuncular ucuz mu

ucuz Lucho Gonzalez,Jackson Martinez,Eder,Gaitan,Mangala,Matic,Alex Sandro,Danilo,Patricio çok ucuza alırsın

gerçi ben oynadığımda matici 800 e alıyordum şimdi chelsea aldığı için biraz artmış olabilir ama benfica kartı yine ucuzdur

en ucuzu italya benim kadro bu en fazla 50 k falandır değeri

[url=https://hizliresim.com/e5lyBM][/URL]

Hocam ben de div1 deyim 2maç yaptım 2sinide 5-2 kazandım 16 puanım var tittle yapıyım gelen parayı sana atarım 3 maçta 2 galibiyet çıkarırız heralde çok rahat gidiyorum bu arada:D

Sizde olmassaniz renkdaslar.. ufak takimlar ile oynama zorunlugu cekerim mahvorlum :D

Tmm al Title, gönder parayi :D

italya ligi ucuz. ayrica çok iyi oyuncular var. en basitinden ibarbo var forvet. bildiğin balotelli. fiyati da 1k. dur sana ucuz bi kadro yapayim hatta. aha: AKIF KADRO FIFA 14 Ultimate Team Squad | Futhead ilk 11 13k değerinde. yedekler hariç ama. birkaç maç sonra rahat kurarsın.

Sizde olmassaniz renkdaslar.. ufak takimlar ile oynama zorunlugu cekerim mahvorlum :D

Tmm al Title, gönder parayi :D

20k para var şimdi müsaitsen atarım yada yarın da atarım bu arada title yapamıyodum az daha 3-0dan 3-3 kaldım 23 puanla title yaptım vidal sağolsun:) atıyım parayı sana .. koy dandik bi kart ben çekerim

Ne zaman turnuva diye bağırsak,

Kursağımızda kalıyor,

Söylesene bize Empak,

Bu turnuva niye oynanmıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt