Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler Ultimate Team'e yeni basladim.. oho coinsler gelene kadar..
Bi el atsaniz diyorum... renkdasiniza bi "Baslangic Yardim paketi "misali bir kac coinslar atsaniz?![]()
param olsa verirdim de dostum malesef ut'da pek oynamıyorum zaten oyuncular çok ucuzladı artık rahat rahat takım kurarsın ha bu arada en kötü Galatasaray kadrosu ile bile div1 e rahatlıkla çıkarsın div3 ne ki?![]()
bize kimse coins vermedi
7k biriktir bizim takımı kur div 3 e kadar rahat gelirsin
benim takim bu:
simdiye kadar 4-5 mac yapdim.. 2 online season, 1 offline season , birde 1on1 UT'de
Welliton
Alessindir Valbuena Pereira
Nasil?
Periera nin yerine elbet daha akici Kanat düsüniyorum..bide
Welltion iyi fln da .. hava toplrinda iyi olan oyunu gerekiyor ya.. Benzema iyi olur aslinda.. veya Giroud
![]()
div kazanıyım atarım 3-5 bişey şu leş kadrodan kurtul
portekiz ligi kur Ederi al keyfine bak
Fransis oyuncuar üzeri takim kurmak iyi fikir degil mi diyorsun.
hocam daha yeni basladim.. bence acemi takim icin fena kadro degil
Hangi Millet veya Lig iyidir..
not: At birseyler-> ArifdaSilva
1k bile yok ama istersen higuain,biabiany,ogbonnayı veririm satarsın
3-4 k eder
pack şansın yoksa yapacağın sıralama şu şekilde olmalı ;
7k biriktirip ya portekiz ligi ya da Galatasarayı kuracaksın
div kazanıp belli bir miktar coins kazanınca direkt italya ya geç ucuz ve kaliteli kadro kurarsın
ondan sonra zaten coinsler gelir sıkılırsan bpl,bundesliga,la liga yaparsın la ligayı tavsiye etmem ama![]()
portekiz mi ? iyi elemandlar var mi.. olmasa onlari yapimama simdi yapdim takimi bozim mi ya
.. tmm biraz coins birikdirim öye oynim..
biabinay tak diye otrur takimima.. ve higuain..
Sana ihtiyacin olmiyan Oyunculari verebilirsinnasil yapicaz bunu? transfermarkt da mi
porteiz oyuncular ucuz mu
[/URL]ucuz Lucho Gonzalez,Jackson Martinez,Eder,Gaitan,Mangala,Matic,Alex Sandro,Danilo,Patricio çok ucuza alırsın
gerçi ben oynadığımda matici 800 e alıyordum şimdi chelsea aldığı için biraz artmış olabilir ama benfica kartı yine ucuzdur
en ucuzu italya benim kadro bu en fazla 50 k falandır değeri
https://www.easports.com/fifa/football-club/ultimate-team
hm
m tmm bakarim, sagolasin
oyunculari nasil yapalim?
Hocam ben de div1 deyim 2maç yaptım 2sinide 5-2 kazandım 16 puanım var tittle yapıyım gelen parayı sana atarım 3 maçta 2 galibiyet çıkarırız heralde çok rahat gidiyorum bu arada![]()
Fransis oyuncuar üzeri takim kurmak iyi fikir degil mi diyorsun.
hocam daha yeni basladim.. bence acemi takim icin fena kadro degil
Hangi Millet veya Lig iyidir..
not: At birseyler-> ArifdaSilva
Sizde olmassaniz renkdaslar.. ufak takimlar ile oynama zorunlugu cekerim mahvorlum
Tmm al Title, gönder parayi![]()