FIFA 14 GSCimbom Ligi (PC) - İptal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu konuya UT ile ilgili bir şey yazmayın da konu dağılmasın 1

Akif yarın İtalya'ya dönecek o yüzden güncellemeler falan olmuyor yani turnuvada herhangi bir sorun yok 2

Anıl gel de maçımızı yapalım 3

Gamepad imdeki sıkıntıdan dolayı bir süre ara veriyorum. Snopy ile de oynanmıyor çok kötü.

Maçtan çıktım 6-0'ken ikinci yarı ortalarında. @Akif Emin Empak

Beyler hala eksik mac var sanirim. Ogle gibi İtalya'da olurum guncellemeleri falan yaparim. Suha Abi de keske cikmasaymis +3 eklerim skora 6 mi 7 mi onu kesinlestirin. Yarin saat aksam 9'a kadar maclarini tamamlamayanlarin 2 puanini silecegim. Mazeret bildiren yok zira.

Tapanca

6-7 farketmez, skora bakmadım bile, arkadaşın dediği doğrudur. Ha bu arada gamepad benim sıkıntılı ama Umut da iyi oynuyor, gamepadim sağlam olsa da yenilirdim büyük ihtimal. Tabi biraz Milan'ın etkisi var bu duruma, takım kimyası berbat ötesi. :D

Beyler hala eksik mac var sanirim. Ogle gibi İtalya'da olurum guncellemeleri falan yaparim. Suha Abi de keske cikmasaymis +3 eklerim skora 6 mi 7 mi onu kesinlestirin. Yarin saat aksam 9'a kadar maclarini tamamlamayanlarin 2 puanini silecegim. Mazeret bildiren yok zira.

Tapanca

Juventus 4-4 Barcelona Mükemmel maçın galibi yok ilk yarıda Barcelona müthiş pas oyunuyla oyunu rakibine kitledi ama yılmayan Juventus Tevez-Giovinco iş birliğiyle 1 puanı koparmayı bildi (pedro-messi-neymar-iniesta- Tevez(2),Giovinco,Marchisio)6.HAFTA

İtalya'ya geldim yorgunluktan ölüyorum bugün dediğim gibi maçları halledelim geri döneceğiz turnuva düzenine.

@Akif Emin Empak 3 gündür internetimde sürekli kopmalar olduğundan dolayı maç yapamadım. Bugün denedik @Şahin Şarif ile, 8 dakikada 2 kez koptu. Ttnet'i aradım, geri bildirim bekliyorum. O nedenle yapamıyorum maçımı. Sorun düzeldiğinde yapacağım. Bu arada maç kaldığı yerden devam edecek değil mi? @Şahin Şarif 1-0 öndeydi..

(Salih Duran)Real Madrid 5-5 Atletico Madrid (Anıl Bunarcı)

Ronaldo, Benzema, Isco, Di Maria (2)

Villa, Costa, Rodriguez, Diego, Arbeloa (kendi kalesine)

Mehmet Yıldırım arkadaşımız turnuvadan çekilmek zorunda kaldı. Onla yapılan maçlar iptal edilecek ve atılan goller silinecek.

Ne oldu bizim turnuva. Bir durulma,bir sakinlik?

Mehmet Yıldırım'ın yerine birisi alınabilir aynı kaldığı yerden devam etmek şartıyla fikstür bozulmasın bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt