Habib Aslan
10 Numara!
- 10 Mayıs 2012
- 12.319
- 282
- 1.098
Basamiza is actik gibiFurkan Soyalp'in (Bursaspor) boyunu ve kilosunu nerden bulabilirim?
Onu bursaspor doktorundan baska birisi biliyosa ne olayım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Basamiza is actik gibiFurkan Soyalp'in (Bursaspor) boyunu ve kilosunu nerden bulabilirim?
Onu bursaspor doktorundan baska birisi biliyosa ne olayım
Sikecilere fazla Overall verme xd![]()
Adamlar isteklerini sıralamış bile.
FM'de filan yazmaz mı. Bir zahmet oynayan birisi baksa. Sabah akşam maç izleriz artık hafta sonları. Diego cümle arasında çaktırmadan 19sekseniki yılında şike yapmış.
Daha iki sene önce Selcuk Inani 1,70 boy yapmislar bizim eski futbol fakiri data reviewer
YOk artik
biraz bilgi versene
12numarada Sow ve Emenikeyi 90 pace yapariz falan okudum :disgust:
Simdi sen Galatasaray icin editör degil misin artik? Baska biri mi geldi? :S Simdi bir kus bizim editörümuz mi oldu. :S
Ahh Ahh Ahh yeter ki Sneijder 85 olsun, ve Brumaya 93-94 pace versinler. :sad:
Ben hiç bir zaman Galatasaray editörü olmadım. Kusura bakma artık böyle açık açık bilgi paylaşamam. Şikeciler, Trabzonspor, Bursaspor ve Kasımpaşa'nın editörüyüm. Eskiden olduğu gibi Galatasaray için feedback vermeye devam edeceğim.
Ben hiç bir zaman Galatasaray editörü olmadım. Kusura bakma artık böyle açık açık bilgi paylaşamam. Şikeciler, Trabzonspor, Bursaspor ve Kasımpaşa'nın editörüyüm. Eskiden olduğu gibi Galatasaray için feedback vermeye devam edeceğim.
Ole sacma is mi olur ya. Bi kisiden mi alıyolar sadece
Sikeciler besiktas fb mi oo kanka bunu kutlamalıyız kademe yukselmis oluyosun heralde
Hurşut Meric 5 Star Skill olur mu?
Ayrıca Dribling 85-90 olur mu ?
Mümkün değil.
Hurşut = turkish robben
* LG G2 Tapatalk *
Arda'nın dribblingi bile 86'ya düşürdüler. Galatasaray'da 85 dribbling olan bir tane oyuncu yok. Böyle şeylerde ligin takımın kalitesi çok önemli. Zaten takımlarımız nadiren Avrupa kupalarına katılıyor.