FIFA 15'te STSL de Yer Alacak

Adamlar isteklerini sıralamış bile.

YOk artik :eek:

biraz bilgi versene

12numarada Sow ve Emenikeyi 90 pace yapariz falan okudum :disgust:

Simdi sen Galatasaray icin editör degil misin artik? Baska biri mi geldi? :S Simdi bir kus bizim editörümuz mi oldu. :S

Ahh Ahh Ahh yeter ki Sneijder 85 olsun, ve Brumaya 93-94 pace versinler. :sad:

Daha iki sene önce Selcuk Inani 1,70 boy yapmislar bizim eski futbol fakiri data reviewer

YOk artik :eek:

biraz bilgi versene

12numarada Sow ve Emenikeyi 90 pace yapariz falan okudum :disgust:

Simdi sen Galatasaray icin editör degil misin artik? Baska biri mi geldi? :S Simdi bir kus bizim editörümuz mi oldu. :S

Ahh Ahh Ahh yeter ki Sneijder 85 olsun, ve Brumaya 93-94 pace versinler. :sad:

.

Ben hiç bir zaman Galatasaray editörü olmadım. Kusura bakma artık böyle açık açık bilgi paylaşamam. Şikeciler, Trabzonspor, Bursaspor ve Kasımpaşa'nın editörüyüm. Eskiden olduğu gibi Galatasaray için feedback vermeye devam edeceğim.

Okay tmm. Dogrusu bu zaten. Senin icin daha güzel, birsey olursa belki Özel Mesajdan bilgi verebillirsin, tabi ki istiyorsan...

Ben hiç bir zaman Galatasaray editörü olmadım. Kusura bakma artık böyle açık açık bilgi paylaşamam. Şikeciler, Trabzonspor, Bursaspor ve Kasımpaşa'nın editörüyüm. Eskiden olduğu gibi Galatasaray için feedback vermeye devam edeceğim.

Sikeciler besiktas fb mi oo kanka bunu kutlamalıyız kademe yukselmis oluyosun heralde

Mesela bazı oyuncuları sıfırdan yaratmam lazım. Boy, kilo, hız bunun yanında hiç birşey.

Hurşut Meric 5 Star Skill olur mu?

Ayrıca Dribling 85-90 olur mu ?

Hurşut = turkish robben

* LG G2 Tapatalk *

Arda'nın dribblingi bile 86'ya düşürdüler. Galatasaray'da 85 dribbling olan bir tane oyuncu yok. Böyle şeylerde ligin takımın kalitesi çok önemli. Zaten takımlarımız nadiren Avrupa kupalarına katılıyor.

Arda'nın dribblingi bile 86'ya düşürdüler. Galatasaray'da 85 dribbling olan bir tane oyuncu yok. Böyle şeylerde ligin takımın kalitesi çok önemli. Zaten takımlarımız nadiren Avrupa kupalarına katılıyor.

Ardanin ovr şuan kaç 85 değilmi 90 dribling vardi bu arada sneijder 85 olsun 80 att poz 79 reaksiyon isteriz son olarak hangi Futbolcu hakkında bilgi istersen yardimci olurum boy kilo sac tipi attribute

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt