FIFA 15'te STSL de Yer Alacak

Yillar sonra Career Mode oynacagim. Gecen Yil bizim bütcemiz 15 Milyon falandi.

Galatasaray: 35 Milyon € Bütce

Fenerbahce: 35 Milyon € Bütce

Besiktas: 12 Milyon € Bütce

Trabzonspor: 10 Milyon € Bütce

böyle olmali bütceler.

Diger takimlara 5 Milyon.

Ha birde eskiden Ingiliz Premier League'den oyuncular gelmiyordu, ligimiz iyi olmadigi icin. Hep Rusya,Brazil falan dan aliyorduk. Umarim böyle bir sey Fifa 15 de yok.

Yillar sonra Career Mode oynacagim. Gecen Yil bizim bütcemiz 15 Milyon falandi.

Galatasaray: 35 Milyon € Bütce

Fenerbahce: 35 Milyon € Bütce

Besiktas: 12 Milyon € Bütce

Trabzonspor: 10 Milyon € Bütce

böyle olmali bütceler.

Diger takimlara 5 Milyon.

Ha birde eskiden Ingiliz Premier League'den oyuncular gelmiyordu, ligimiz iyi olmadigi icin. Hep Rusya,Brazil falan dan aliyorduk. Umarim böyle bir sey Fifa 15 de yok.

Biliyorum ama yine de böyle liglerden oyuncu transfer etmek dediğin gibi Rusya, Brezilya'dan oyuncu transfer etmekten daha zor olmalı bence. Gerçekte de durum böyle zaten. Mesela gerçekte Brezilya'dan Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek bir kulübe 20-26 yaş aralığında oyuncu getirmek Liverpool'un bir oyuncusunu getirmekten çok daha kolaydır.

Edit: Bütçeleri de fazla abartmışsın bence. Bize max €22.5M verirler, Fener'e de o kadar verirler. Beşiktaş ve Trabzon'a da 8-10M arası. Diğer takımlardan da Bursa, Eskişehir, Sivas falan alır 5 milyonu. Geri kalan 2.5 milyonu pek aşmaz.

Burak ve Selcuk 79 en fazla 80 olur malesef.

Gesendet von meinem LG G3

muslera 83

veysel 74

semih 79

chedjou 79

telles 77

selcuk 78

melo 83

olcan 77

bruma 79

sneijder 84

burak 78-79

ilk burda benden duydunuz.

Sneijder 85-86 olabilir . Muslera da 82 falan bekliyorum .

fifa-15-gala-v-fener.jpg

Topal Starhead almis lan :D :D :D

Tüh adam Galatasaray'ı bana vermiyor. Trabzonspor, Kasımpaşa, Bursaspor, Eskişehirspor ve de mümkün ise Milli takımı istedim.

Geri
Üst Alt