FIFA 15'te STSL de Yer Alacak

Yeni Hedef: Türk Telekom Arena. :cool:

arenapl.png

Allah belani versin onlara. Sneijder ilgili yine bir sey var mi?

Sow Overall falan, bize biraz detaylar versen seviniriz Sero. :D

Yarın belli olur ama bu 1.5 ay içinde herşey hazır olmalı. Şikeciler en son 3 ay önce gördüğümde çok kötüydü Caner 77 filandı ama onuda kendim yükselttirmiştim hakettiği için.

1 bucuk ay geçmez şimdi :confused:

Gelecek ayın başlarında resmileştirseydiler keşke

Eskiden de vardı ama çok keyif vermiyordu sanki. Gerçi oyunları da pek iyi değildi o dönemlerde. Mesela FIFA 11'deki Türkiye ligi maçları hep gündüz oynanıyordu. Galatasaray tuhaf bir statta oynuyordu. Ligin ruhunu hissedemiyorduk. Şimdi oyunu daha da geliştirdiler ve uyduruk gözüken liglere bile detaylı eklemeler yaptılar. Bu yüzden daha gerçekçi bir Türkiye Ligi bekliyorum. Umarım detaylara da yer verirler. Yani mesela tribünler her maçta dolmasın bazı boşluklar olsun. Zeminlerin hepsi süper olmasın. Takımların tezahüratları biraz daha bilinen tezahüratlar olsun. Böyle detaylar olursa tadından yenmez..

An itibari ile bizim takım:

Muslera 82

Veysel 72

Chedjou 80

Semih 78

Telles 77

Melo 81

Selçuk 79

Olcan 79

Sneijder 84

Bruma 76

Burak 78

Bolat 72

Amrabat 77

Altıntop 75

Aydın 72

Yekta 74

Emre 73

Balta 74

Bulut 74

Diğerleri 70 altında

Muslera 82

Veysel 72

Chedjou 80

Semih 78

Telles 77

Melo 81

Selçuk 79

Olcan 79

Sneijder 84

Bruma 76

Burak 78

Bolat 72

Amrabat 77

Altıntop 75

Aydın 72

Yekta 74

Emre 73

Balta 74

Bulut 74

Diğerleri 70 altında

Brumanin pace statlari nasil? Bruma neden düstü`? Birsey yaparsan sevinirim. Pace en az 94 olmali bence. Sen de Hazirlik Maclarimizi gördün, Bruma inanilmaz hizli bir oyuncu ... Sneijder 85 olsa güzel olur...Sinan Gümüsun pace statlar nasil?

Muslera 82

Veysel 72

Chedjou 80

Semih 78

Telles 77

Melo 81

Selçuk 79

Olcan 79

Sneijder 84

Bruma 76

Burak 78

Bolat 72

Amrabat 77

Altıntop 75

Aydın 72

Yekta 74

Emre 73

Balta 74

Bulut 74

Diğerleri 70 altında

Masallah Hamit de tüm sezon yatarak 75 de kaldi. Semih niye düsmüs?

Muslera 82

Veysel 72

Chedjou 80

Semih 78

Telles 77

Melo 81

Selçuk 79

Olcan 79

Sneijder 84

Bruma 76

Burak 78

Bolat 72

Amrabat 77

Altıntop 75

Aydın 72

Yekta 74

Emre 73

Balta 74

Bulut 74

Diğerleri 70 altında

Burak zaman zaman Ronaldo chop yapıyor, videolarını bulursan 4* skills yapsınlar :asd2:

Olcan 4* mı?

Son olarak, Taiwo en fazla 72 falan olur

Eskiden de vardı ama çok keyif vermiyordu sanki. Gerçi oyunları da pek iyi değildi o dönemlerde. Mesela FIFA 11'deki Türkiye ligi maçları hep gündüz oynanıyordu. Galatasaray tuhaf bir statta oynuyordu. Ligin ruhunu hissedemiyorduk. Şimdi oyunu daha da geliştirdiler ve uyduruk gözüken liglere bile detaylı eklemeler yaptılar. Bu yüzden daha gerçekçi bir Türkiye Ligi bekliyorum. Umarım detaylara da yer verirler. Yani mesela tribünler her maçta dolmasın bazı boşluklar olsun. Zeminlerin hepsi süper olmasın. Takımların tezahüratları biraz daha bilinen tezahüratlar olsun. Böyle detaylar olursa tadından yenmez..

Zemin dedinde,

Fifa15de zemin mac oynanırken değişiyor.

Özelikle yağmurlu havada oyunun sonralırına doğru zemin patates tarlasına benziye bilir.

Oyuna bu görsel efect ama etkili olmayacakmış okadar.

Bruma kesin yükselir aynı, Semih'in performansına bağlı yükselmesi aynı şekilde Burak. Veysel bu şekilde oynamaya devam ederse yükselir. Sneijder bana göre 85 olmalı, Melo'da en azından 82.

Bu arada overallara fazla takılmayın önemli olan attributelar.

Geri
Üst Alt