FIFA 15'te STSL de Yer Alacak

Gecen senenin Gol krali Aatif Chahechouhe kac Overall olacak acaba...Bence 76-77

[media]https://www.youtube.com/watch?v=C2X52vfetEo[/media]

Brumanin pace statlari nasil? Bruma neden düstü`? Birsey yaparsan sevinirim. Pace en az 94 olmali bence. Sen de Hazirlik Maclarimizi gördün, Bruma inanilmaz hizli bir oyuncu ... Sneijder 85 olsa güzel olur...Sinan Gümüsun pace statlar nasil?

6 ay oynamadığı ve Mancini'nin oynatmadığı için. Bruma pace şu an: 92 acc 89 top speed

Sinan Gümüş daha sisteme eklenmedi bile :asd: daha yaratılması lazım herhalde. Burdan bile bizim bir kaç transfer yapmamızın şart olduğu anlaşılıyor. Hele forvet bölgesi için.

Alex Telles, Caner Erkin, Taye Taiwo, Kevin Constant...

Cogu liglerde Sol Bek problemi var, sanirim bizde böyle bir problem yok...:D

Ali Adnan de 73 falan olur.

Burak zaman zaman Ronaldo chop yapıyor, videolarını bulursan 4* skills yapsınlar :asd2:

Olcan 4* mı?

Son olarak, Taiwo en fazla 72 falan olur

Burak için şaka yapıyorsun herhalde adam daha top süremiyor. Olcan yanılmıyorsam 3* ama 86 acc 84 top speed gibi dribb 84 4* weak foot.

Burak için şaka yapıyorsun herhalde adam daha top süremiyor. Olcan yanılmıyorsam 3* ama 86 acc 84 top speed gibi dribb 84 4* weak foot.

4* versinler yav Olcan'a. Burak espriydi ama Ronaldo chop yaptığı videoları yollarsan belki yaparlar. :D

Constant'ı da muhtemelen orta sahada kullanacaklar, o yönde bi rapor sunabilirsin.

Yabanci Sinirlamasi olmasaydi, ligimiz daha da güzel olurdu...:tranquillity:

@Arif Ulu

evet sayin ulu senin kadro nasil olacak fut15de

diegoyu ve sneijder ayni anda nasil oynatiyorsun yoksa biri yedekte mi kalacak

sow mu bruma mu, forvette kim oynaycak

bekliyoruz

4* versinler yav Olcan'a. Burak espriydi ama Ronaldo chop yaptığı videoları yollarsan belki yaparlar. :D

Constant'ı da muhtemelen orta sahada kullanacaklar, o yönde bi rapor sunabilirsin.

Geçen sezon ligi pek yakından takip edemedim. O kadar sıklıkla skill yapan bir oyuncu mu gerçekten videolardan da pek birşey anlaşılmıyor.

Hleb,Viudez,Djalma,Babel,Ali Adnan,Frey,Borceanu,BaroniTosun Silver Team icin harika oyuncular.

6 ay oynamadığı ve Mancini'nin oynatmadığı için. Bruma pace şu an: 92 acc 89 top speed

Sinan Gümüş daha sisteme eklenmedi bile :asd: daha yaratılması lazım herhalde. Burdan bile bizim bir kaç transfer yapmamızın şart olduğu anlaşılıyor. Hele forvet bölgesi için.

sen bunları nerden biliyorsun ya ea da görevli falanmısın ? eğer öyleyse bikaç sorum olucak

@Arif Ulu

evet sayin ulu senin kadro nasil olacak fut15de

diegoyu ve sneijder ayni anda nasil oynatiyorsun yoksa biri yedekte mi kalacak

sow mu bruma mu, forvette kim oynaycak

bekliyoruz

4-4-2(2) oynatırsan sneijder diego aynı anda oynar :) ben sneijderi oynatmayı düşünüyorum. muhtemelen diegonun gücü düşücek . forvette kesinlikle emenike burak derim . 14 de burak süper oynuyor bence :)

4-4-2(2) oynatırsan sneijder diego aynı anda oynar :) ben sneijderi oynatmayı düşünüyorum. muhtemelen diegonun gücü düşücek . forvette kesinlikle emenike burak derim . 14 de burak süper oynuyor bence :)

e5frd9ja.png

Böyle bir sey düsünmüstüm.

Olcan 79 olacak 84-85 pace. Gayet iyi. Bruma 91 Pace. Sow de 85-87 Pace + 80 Sut . Sneijder ve Diego zaten cok iyiler. defans de iyi belki Tellesin yerine Constant,Caner,Taiwo? Muslera zaten banko. Chedjou-Alves ikilisi müthis. Sag bekte Gönül. orda fazla alternatif yok gibi...

4 yildiz olur takim

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Hele şükür.gevurlara koymaktan bıkmıştım.şimdi karşıma gelir şikeciler.gol attıkça bağırırım kameradan ahhahaas

Geri
Üst Alt