FIFA 15'te Yer Alacak Yenilikler

[media]https://www.youtube.com/watch?v=0z3oIDDyiXE[/media]

Arkadaşlar bu videoda skor ekranı şampiyonlar ligine ait değil mi?

:D

Heyecanlandım yav..

Brezilya ligi olmayacakmış artık.

Ama yeni ligler dahil olacakmış kesinlikle.

Auğostos ayında düzenlenecek gamescom da acıklanacak yeni ligler.

EA'in sunduğu oylamayıda göz önümüze alırsak türkiye ligi olmalı

Normalde PES'i daha çok severim ve vazgeçmem ama FIFA'ya Süper Lig eklenirse kesinlikle alırım .

Harika olacak. FUT'de böyle bir Süper Lig takim kuracagim:

--------------------------------------------------Muslera--------------------------------------------

----Eboue-----------------Chedjou-----------------------Alves---------------Telles---------

-------------------------------------Felipe Melo---------------------------------------------------

-------------------------------------------------------Diego Ribas--------------------------------

---Campbell/Olcan--------------------Sneijder---------------------Sow/Bruma-----------

------------------------------------------Emenike/Ba/Yilmaz------------------------------------

Müthis

Harika olacak. FUT'de böyle bir Süper Lig takim kuracagim:

--------------------------------------------------Muslera--------------------------------------------

----Eboue-----------------Chedjou-----------------------Alves---------------Telles---------

-------------------------------------Felipe Melo---------------------------------------------------

-------------------------------------------------------Diego Ribas--------------------------------

---Campbell/Olcan--------------------Sneijder---------------------Sow/Bruma-----------

------------------------------------------Emenike/Ba/Yilmaz------------------------------------

Müthis

Tff bunu beğenmedi o_O

Brezilya ligi olmayacakmış artık.

Ama yeni ligler dahil olacakmış kesinlikle.

Auğostos ayında düzenlenecek gamescom da acıklanacak yeni ligler.

EA'in sunduğu oylamayıda göz önümüze alırsak türkiye ligi olmalı

neden brezilya ligi yok? daha gecen sene (yada 2013) da full lisans aldilar brezilya ligi icin...ilginc gercekten

ama ben simdiden pre ordre yaptim, nolur nolmaz, bide süperlig olursa beni bir ay burda göremezsiniz :D

[media]https://www.youtube.com/watch?v=TWDDBx-mNzI[/media]

0:46

Arda....

Ahhh birde Quaresma BJK'ta kalsaydi...sanirim 5 Star Skiller yoks Süper Lig'te... :(

Geri
Üst Alt