FIFA 15'te Yer Alacak Yenilikler

keskeeee türk ligi olsaaa...

-------------------------------nando/onur---------------------------------

tarik/gg--------------Semih----------Alves-----------------Caner

--------------------------Melo------------Selcuk-------------------------

Diego--------------------------Sneijder------------------------Bruma-

------------------------------Ba/Sow/Burak-----------------------------

gelin lan ingiliz liglerinizle

Nerde yaziyor Turkiye liginin fifa 15'te olucagini?

Almancan varmı bilmiyorum. Yoksa google translate kunlan lütfen.

FIFA 15 ohne die brasilianische Liga • Eurogamer.de

Türkiye liginden burda bas etmiyor .

Yeni ligler ve lizanslar hakında müjdemizi bekleyin söylemekde.

Türkiye ligi olacak büyük ihtimalde.

EA oylama yaptırmışdı hangi ligi fifa 15de görmek istersiniz diye

Sonuc ›››

Fifa 15-Umfrage: 1 Million Votes für neue Ligen abgegeben

Almancan varmı bilmiyorum. Yoksa google translate kunlan lütfen.

FIFA 15 ohne die brasilianische Liga • Eurogamer.de

Türkiye liginden burda bas etmiyor .

Yeni ligler ve lizanslar hakında müjdemizi bekleyin söylemekde.

Türkiye ligi olacak büyük ihtimalde.

EA oylama yaptırmışdı hangi ligi fifa 15de görmek istersiniz diye

Sonuc ›››

Fifa 15-Umfrage: 1 Million Votes für neue Ligen abgegeben

in der Fifa 15-Umfrage könnt ihr zwischen 51 Ligen wählen, die in der nächsten Version der Fußballsimulation enthalten sein sollen. Für EA Sports bindend ist das Ergebnis aber leider nicht, da die Initiatoren nur eine Fan-Seite betreiben und nicht für den Entwickler arbeiten. Nichtsdestotrotz dürfte eine Umfrage, an der sich über eine Million Spieler beteiligen, Electronic Arts aufhorchen lassen und vielleicht hält ja tatsächlich eine der Ligen Einzug in Fifa 15.

dogru oku

FAN SEITE DIE EA NICHT BINDET

taraftar sitesi

in der Fifa 15-Umfrage könnt ihr zwischen 51 Ligen wählen, die in der nächsten Version der Fußballsimulation enthalten sein sollen. Für EA Sports bindend ist das Ergebnis aber leider nicht, da die Initiatoren nur eine Fan-Seite betreiben und nicht für den Entwickler arbeiten. Nichtsdestotrotz dürfte eine Umfrage, an der sich über eine Million Spieler beteiligen, Electronic Arts aufhorchen lassen und vielleicht hält ja tatsächlich eine der Ligen Einzug in Fifa 15.

dogru oku

FAN SEITE DIE EA NICHT BINDET

taraftar sitesi

Oh :DD doğru vallahi. Neyse yakında acıklanır. 1milyon katılımcı az değil ama. Sez getirmişdir umarım.

Super ligden sadece Galatasarayımız ve fener yer alacakmış maalesef.

14'e göre değerlendirme yapacak olursam benim aklıma ilk gelenler taktik ve kondisyon menüleri birleştirilmesi gerektiği. Ayrıca oyuncu kontratları, transfer listesi ve kiraya verme ara yüzlerinin basitleştirilmesi ve gol sevinçlerinin geliştirilmesi de bu listeye dahil edilmeli.

Ben bana söylenene inanmak zorundayım. Türk Ligi veya şikeciler oyunda olsa benim sistemde görünür o bile varken 3 ay önce kaldırıldı. Ayrıca Sneijder'in OVR'ı şu an için 84. 1 puan düşürüldü herhalde DK çokta iyi olmayan performansından dolayı.

Senin systemdemi görünür?

Vallah EA yeni ligleri bu ayın 13 de başlayacak Gamescomda açıklayacakdı.

Ea ye yakın olan gamestop gibi belki daha önceden bilgi koparta bilmişlerdir.

Senin systemdemi görünür?

Vallah EA yeni ligleri bu ayın 13 de başlayacak Gamescomda açıklayacakdı.

Ea ye yakın olan gamestop gibi belki daha önceden bilgi koparta bilmişlerdir.

Evet database de öyle gözüküyor. Buradan paylaşmam yasak, casuslar filan olabilir. 12 numarada ki şerefsizler buraları okuyor.

Serafettin hala fb yok desin : )))

Şunun şurasında 1.5-2 hafta var göreceğiz. Bana gelen bilgi olmayacağı yönünde eğer bir değişiklik olduysa ve benim kaynak bunu bana söylemek istemediyse bunu ona bir güzelce sorarım. Ama eğer şikeciler oyunda olmaz ise sen böyle alaylı konuşmaya devam etmezen sevinirim.

Şunun şurasında 1.5-2 hafta var göreceğiz. Bana gelen bilgi olmayacağı yönünde eğer bir değişiklik olduysa ve benim kaynak bunu bana söylemek istemediyse bunu ona bir güzelce sorarım. Ama eğer şikeciler oyunda olmaz ise sen böyle alaylı konuşmaya devam etmezen sevinirim.

Bunu bir tehdit olarak mi algilayayim

Habib, Şerafettin'e karşı seviyeli ol. Kendisi bundan sonra Empak Çetesi üyesidir.

Geri
Üst Alt