FIFA 16 Ana Konu

12027654_10204970363642247_7691615274750490999_n.jpg

japonya vpn ile girdim oyuna ama çok ağırlaşıyor internet ve oynanmıyor. Var mıdır çözümü? :D

Oyun çıktı bende ama oynayasım yok. :D

Deluxe 20 hafta. Her hafta 2 pack. Diğerleri 40 hafta.

Brezilyadan standart + 1600 fifa points almaya çalıştım ama olmadı, meksika üzerinden 44 dolara deluxe aldım. Sağol bilgi için, 20 hafta olayı iyiymiş.

VPN bulamadım ki adam gibi :D Var mı önereceğin bir şey?

Ben ücretli kullanıyorum ama meksika'dan satın alma hakkında bilgi ararken insanların flyvpn'in trial'ını kullandığını/tavsiye ettiğini gördüm. Bir dene istersen, 1 saat deneme süresi veriyormuş toplamda, oyun bizim burada çıkana kadar idare eder seni. Zaten origin'e girmek topu topu 3 saniye sürüyor :)

alamancilar , sizce media marktta yine 1-2 gün öncesinde ucuza cikarmi ?

Starter/Beginner Kadrolar yazin beyler..maliyeti en fazla
7-8K

ukgEZwi.png

yarınki giftlede forvete bebeyi orta sahaya da orta yollu birini caktim mi tamam, division 4 a kadar idare eder

bu sene defansın sağ yada sol beke kaymadan,kademede kalması olayı süper olmuş. 15 te defans hep yerini kaybediyordu

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/news/2015/fifa-16-fut-draft

UT'deki yeni Draft* modu çok iyi hediyeler veriyormuş. Jumbo Gold pack dahil aynı anda birkaç paket birden hem de. Bu 4 maçlık bir mod. İlk maçta kaybetseniz bile hediye veriyormuş. Akşam deneyeceğim.

Not: Draft modu UT kadrosu değildir. Draft'a girince 5 adet taktikten birini seçip her pozisyon için tek tek oyuncular sunuyor size ve seçip diğer pozisyona geçiyorsunuz. Bu şekilde ilk 11 + 7 yedek + 5 kadro dışı oyuncu seçiyorsunuz. İşin ilgi çekici yanıysa size sunduğu oyuncular arasında çok rahatlıkla Ronaldo, Messi yanı sıra en iyi oyunculardan garanti oluyor (InForm oyuncular dahil).

Not2: Draft moduna girmek için oyunun başında 1 adet hakkınız oluyor (token diye geçiyor). Bunun dışında ya açtığınız paketlerden token düşecek ya da 15k coins ile giriş yapapacaksınız.

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/news/2015/fifa-16-fut-draft

UT'deki yeni Draft* modu çok iyi hediyeler veriyormuş. Jumbo Gold pack dahil aynı anda birkaç paket birden hem de. Bu 4 maçlık bir mod. İlk maçta kaybetseniz bile hediye veriyormuş. Akşam deneyeceğim.

Not: Draft modu UT kadrosu değildir. Draft'a girince 5 adet taktikten birini seçip her pozisyon için tek tek oyuncular sunuyor size ve seçip diğer pozisyona geçiyorsunuz. Bu şekilde ilk 11 + 7 yedek + 5 kadro dışı oyuncu seçiyorsunuz. İşin ilgi çekici yanıysa size sunduğu oyuncular arasında çok rahatlıkla Ronaldo, Messi yanı sıra en iyi oyunculardan garanti oluyor (InForm oyuncular dahil).

Not2: Draft moduna girmek için oyunun başında 1 adet hakkınız oluyor (token diye geçiyor). Bunun dışında ya açtığınız paketlerden token düşecek ya da 15k coins ile giriş yapapacaksınız.

Bende diyorum neden Fut season'da rakip bulamıyorum, millet buna yüklenmiş sanırım.

UT dışında maç yapmadım, normal online nasıldır bilmiyorum, UT bir tuhaf manasız hızlı... Çok tek pas yapılıyor bir de top fiziği bir garip geldi bana, böyle ne bileyim bazen aşırı hızlı bazen yavaş.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt