FIFA 16 Ana Konu

Bu taktiigi FUT da yapmak kolay degil.

Iyi HIZLI olan CAM'lar bulmak ya zor yahut cok pahali yanliz.

Yoksa sen Seasons mu oynuyordun?

online seasons iste

Benim favori formasyonumdu son 2 FUTtur ama bunda sevemedim. Forvet çok isolated kalıyor, CAM'ler pek yardıma gitmiyor. 1 adet 4231 ve bir adet de 433(2) takımım vardı, ikisini de 41212(2) yaptığımdan beri tüm maçlarımı yendim. İki forvetin birbirlerine pozisyon hazırlayabilmeleri etkili baya.

Key: Agility & balance değerleri iyi olan adamlarla orta saha ve forveti donatmak & LT+RT dribbling.

Hızlı CAM'e gerek yok fazla. 75 civarı olsa yeter.

lt rt dribbling neydi rtas o yavas yavas dribble etme mi

Benim favori formasyonumdu son 2 FUTtur ama bunda sevemedim. Forvet çok isolated kalıyor, CAM'ler pek yardıma gitmiyor. 1 adet 4231 ve bir adet de 433(2) takımım vardı, ikisini de 41212(2) yaptığımdan beri tüm maçlarımı yendim. İki forvetin birbirlerine pozisyon hazırlayabilmeleri etkili baya.

Key: Agility & balance değerleri iyi olan adamlarla orta saha ve forveti donatmak & LT+RT dribbling.

Hızlı CAM'e gerek yok fazla. 75 civarı olsa yeter.

Üstdeki "Glitch" e nediyorsun?
Bu aralara FIFA forumlardan cok konusuluyor...cok OP bi hareketmis :D

Kadro nu bi at buraya Talha

Bende 41212(2) yahut 4312 i begendim bu sene.

Kadro nu bi at buraya Talha

Bende 41212(2) yahut 4312 i begendim bu sene.

Raffael-Kruse
Trochowski
Meyer-Rode-Castro
Bernat-Dominguez-Nastasic-Rafinha
Burki

Zarate-BenYedder
IF Payet
Bojan-McCarthy-Cabella
Tabanou-Wimmer-Stones-Isla
Adrian​

4-1-2-1-2 (2) en iyi sistem.

3-4-1-2 de gayet iyi bir sistem

Bu oyunda acaba 3421 ile Dutch 433'ünü (Barcelona'nın da kullandığı) replike etmek mümkün olur mu ki? 15'te denedim de olmadı, belki bunda olur.

Şu şekil:
a10ce7f82f146ddad007d60dabe3fb76.png

H/M bir merkez stoperle mümkün olur belki.

Bu oyunda acaba 3421 ile Dutch 433'ünü (Barcelona'nın da kullandığı) replike etmek mümkün olur mu ki? 15'te denedim de olmadı, belki bunda olur.

Şu şekil:

Bunu denedim forvet hattinda sorunlar var oyuncular birbirine Cok yakin oynadigi icin olabilir.

Bayern'in oynadigi 3-5-2 var bilmiyorum denedin mi 2 tane hizli kanat oyuncusu ile orta sahada rahatlikla tiki taka oynanabilir :D

Bunu denedim forvet hattinda sorunlar var oyuncular birbirine Cok yakin oynadigi icin olabilir.

Bayern'in oynadigi 3-5-2 var bilmiyorum denedin mi 2 tane hizli kanat oyuncusu ile orta sahada rahatlikla tiki taka oynanabilir :D

3-5-2 denedim de kanatları bi türlü oyuna dahil edemedim. Öndeki üçlüyle atak yapıyordum hep, arkalarındaki ikili de destek veriyordu ama kanatları göremedim bi türlü. :D

3-5-2 denedim de kanatları bi türlü oyuna dahil edemedim. Öndeki üçlüyle atak yapıyordum hep, arkalarındaki ikili de destek veriyordu ama kanatları göremedim bi türlü. :D

Ben fut'ta degil de normal online da Bayern ile oynadim sirf Bayern icin yapilmis bir sistem.

Top rakipte oldugu zaman xabi stopere geciyor 4-2-3-1,top takimdayken 3 lu stoper oluyor cizgileri douglas ve Robben ile kullaniyorum.

Fut'ta denedim tutmadi bu sistem :D

Ben fut'ta degil de normal online da Bayern ile oynadim sirf Bayern icin yapilmis bir sistem.

Top rakipte oldugu zaman xabi stopere geciyor 4-2-3-1,top takimdayken 3 lu stoper oluyor cizgileri douglas ve Robben ile kullaniyorum.

Fut'ta denedim tutmadi bu sistem :D
Ben de FUTta denedim sadece. H2H'de de deneyeyim o vakit, bu tarz şeyleri test etmek baya zevkli oyunda.

Şu şekil:

Maceraya gerek yok.
Klassik 433(2) yap ve beklere instructions yap basitçe.

Haa bu Fifa da 3 lü defans F15e göre daha iyi oynaniyormus diyorlar.

d8e sesleniyorum flut calmaya hazir olun SAMPION geliyor

daha gecen gun oynamaya basladim

senin gibi fifa pointlere girismiyoruz alnimizin teriyle kadro kuruyoruz bilmem anladinmi
ayip, daha kadro bile kurmadim, oynamam FUT

Gecen sene 5. lig kadro ile devam ettim, Deuolfeu, Schürrle, Mangala, Juanfran fln, hic bozmadim 1 lige kadar.

Geri
Üst Alt