- 26 Kasım 2012
- 179.766
- 242.509
- 5.688
ayip, daha kadro bile kurmadim, oynamam FUT
Gecen sene 5. lig kadro ile devam ettim, Deuolfeu, Schürrle, Mangala, Juanfran fln, hic bozmadim 1 lige kadar.
nie oynamion tirt oldugundan mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ayip, daha kadro bile kurmadim, oynamam FUT
Gecen sene 5. lig kadro ile devam ettim, Deuolfeu, Schürrle, Mangala, Juanfran fln, hic bozmadim 1 lige kadar.
Bunu denedim forvet hattinda sorunlar var oyuncular birbirine Cok yakin oynadigi icin olabilir.
Bayern'in oynadigi 3-5-2 var bilmiyorum denedin mi 2 tane hizli kanat oyuncusu ile orta sahada rahatlikla tiki taka oynanabilir![]()
FIFA'yi pek begenmedim, motivasyon yok, ama baslarim yakinda. Oyun cok kolay olmus ayrica.nie oynamion tirt oldugundan mi
Maceraya gerek yok.
Klassik 433(2) yap ve beklere instructions yap basitçe.
Haa bu Fifa da 3 lü defans F15e göre daha iyi oynaniyormus diyorlar.
FIFA'yi pek begenmedim, motivasyon yok, ama baslarim yakinda. Oyun cok kolay olmus ayrica.
Benim 3 senedir en iyi oyuncum en fazla 86 olmustur bu arada. Hic öyle Robben'li kadrolara fln ihtiyac duymadim olm, 76'li Deulofeu ve 76'li Jese ile 1. lige ciktim.
Karsinda forumun iki kez arka arkaya namaglup sampiyon olan oyuncusu var.
An itibariyle platform PC, ama yakinda PS4 düsünüyorum..Platform PS4'se ekleyem at niki. 15 var ama bende nasıl oynuyorsun merak ettim.
![]()
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok ya. Premium Jumbo Gold package açmaya 5 hakkin ve 30 dakikan var dedi. 15k coinsden açtım. Zouma, Courtis, Cavani her biri ayri paketden çıktı. İki tane paketden ivir zivir iste. Geçen 15 e yakin premium gold açrım 7,5k dan onlardan bir sey cikmadi. Ama 3 paket telafi etdi iste.Hepsi aynı packten çıktı yani? Bana yıllardır packten bi b.k çıkmıyor hesapta bir sorun var herhalde.
20 hafta boyunca haftada 2 premium gold pack.
Online'de daha iyi ödüller bile alabiliyosun, tamamen şans. Kazanıp 2 mega pack (2 tane 35k'lık pack) de alabilirsin, 1 jumbo rare players (100k) pack 1 de premium gold pack (7.5k) bile alabilirsin. Offline ödülleri daha kötü.Fut draft'tı kazanınca jumbo pack veriyorlarmış doğru mu?
Zaten online kazandım demek ki tamamen şans.Online'de daha iyi ödüller bile alabiliyosun, tamamen şans. Kazanıp 2 mega pack (2 tane 35k'lık pack) de alabilirsin, 1 jumbo rare players (100k) pack 1 de premium gold pack (7.5k) bile alabilirsin. Offline ödülleri daha kötü.