FIFA 16 Ana Konu

Bunu denedim forvet hattinda sorunlar var oyuncular birbirine Cok yakin oynadigi icin olabilir.

Bayern'in oynadigi 3-5-2 var bilmiyorum denedin mi 2 tane hizli kanat oyuncusu ile orta sahada rahatlikla tiki taka oynanabilir :D

Klasik 343 yap öndekiler birbirlerine yakın olmaz

nie oynamion tirt oldugundan mi
FIFA'yi pek begenmedim, motivasyon yok, ama baslarim yakinda. Oyun cok kolay olmus ayrica.

Benim 3 senedir en iyi oyuncum en fazla 86 olmustur bu arada. Hic öyle Robben'li kadrolara fln ihtiyac duymadim olm, 76'li Deulofeu ve 76'li Jese ile 1. lige ciktim.

Karsinda forumun iki kez arka arkaya namaglup sampiyon olan oyuncusu var.

Şu santradan gol atma salakligindan neden vazgecmemisler anlamıyorum.

Ulan alayım dedim bir an o fiyatlar ne öyle ya 150 200 230 tl fifa mı alıyorum yoksa başka bişey mi çözemedim :D

Maceraya gerek yok.
Klassik 433(2) yap ve beklere instructions yap basitçe.

Haa bu Fifa da 3 lü defans F15e göre daha iyi oynaniyormus diyorlar.

Nasıl gerek yok yaw. Keyif almak için oynuyoz icabında :yenieek:

Öyle diyorlar evet. Keşke 343 diamond olsaydı, kanatlı olanları sevmedim FUT'ta.

FIFA'yi pek begenmedim, motivasyon yok, ama baslarim yakinda. Oyun cok kolay olmus ayrica.

Benim 3 senedir en iyi oyuncum en fazla 86 olmustur bu arada. Hic öyle Robben'li kadrolara fln ihtiyac duymadim olm, 76'li Deulofeu ve 76'li Jese ile 1. lige ciktim.

Karsinda forumun iki kez arka arkaya namaglup sampiyon olan oyuncusu var.

Platform PS4'se ekleyem at niki. 15 var ama bende nasıl oynuyorsun merak ettim.

Bana kim dedi FUT draftı kazanınca 60k vereceklerini? 15k gitti b.k gibi 4 pack verdiler.

Cavani ve Ve çelsinin belçikalı kalecisi çikti birde zouma :)

Premium gold packdan.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir tane Çelsinin kalecisi dünden beri 15 premium+5 premium jumbo packe harcadiğim coinsi teleafi etdi diğer ivir zivirda baya para edecek.

e6e35308a0fbd3e7786bee1e445d9e9e.jpg

Hepsi aynı packten çıktı yani? Bana yıllardır packten bi b.k çıkmıyor hesapta bir sorun var herhalde.
Yok ya. Premium Jumbo Gold package açmaya 5 hakkin ve 30 dakikan var dedi. 15k coinsden açtım. Zouma, Courtis, Cavani her biri ayri paketden çıktı. İki tane paketden ivir zivir iste. Geçen 15 e yakin premium gold açrım 7,5k dan onlardan bir sey cikmadi. Ama 3 paket telafi etdi iste.

Fut draft'tı kazanınca jumbo pack veriyorlarmış doğru mu?

Deluxe edition hediyeleri nasil geliyor?
@Talha Küllü

★★★★
20 hafta boyunca haftada 2 premium gold pack.

Fut draft'tı kazanınca jumbo pack veriyorlarmış doğru mu?
Online'de daha iyi ödüller bile alabiliyosun, tamamen şans. Kazanıp 2 mega pack (2 tane 35k'lık pack) de alabilirsin, 1 jumbo rare players (100k) pack 1 de premium gold pack (7.5k) bile alabilirsin. Offline ödülleri daha kötü.

Online'de daha iyi ödüller bile alabiliyosun, tamamen şans. Kazanıp 2 mega pack (2 tane 35k'lık pack) de alabilirsin, 1 jumbo rare players (100k) pack 1 de premium gold pack (7.5k) bile alabilirsin. Offline ödülleri daha kötü.
Zaten online kazandım demek ki tamamen şans.

Update gelmiş, hemen UT'de maç yaptım; sanki pas ve pace olayı biraz iyileştirilmiş gibi geldi.

60k bir kaç saatte draftta boşa gitti her maç sonrası bağlantı kopmasından dolayı.

Geri
Üst Alt