FIFA 16 Ana Konu

Ben oyunu aldım kurdum.Ea sunucularına baglanamıyor diyor.Hata alan veya almıs olupta çözen var mı problemi

Help help yok mu destek çıkacak birisi :) Fifa serverlarına baglanamıyorum.

Ana menüdeki Online ayarlar sekmesinde Origin hesap ayarı kısmına girin, tekrar Server'a bağlanmayı deneyecek, işe yarayabilir

Denedim.Dns degiştirdim otomatik yaptım olmadı.Port açtım.Gerçi açabildim mi dogru bir sekilde onu da bilmiyorum gene olmadı.Modem ve pc resetledim fayda etmedi.Originden baktıyorum hani go offline yazarda hiç moda giremezsin ya o da aktif degil.İn game olarak gözüküyor.

Denedim.Dns degiştirdim otomatik yaptım olmadı.Port açtım.Gerçi açabildim mi dogru bir sekilde onu da bilmiyorum gene olmadı.Modem ve pc resetledim fayda etmedi.Originden baktıyorum hani go offline yazarda hiç moda giremezsin ya o da aktif degil.İn game olarak gözüküyor.

Nadiren de olsa PS4'te de yapıyor bunu, bugün başıma geldi mesela. Ana menüde 2-3 defa bağlan dedim olmadı, sonra o dediğim ayarlar kısmına girince bağlanmayı denedi ve bağlandı. DNS falan da kullanmıyorum bu arada PS4'te, otomatik. Server'ların dengesizliği işte.

Nadiren de olsa PS4'te de yapıyor bunu, bugün başıma geldi mesela. Ana menüde 2-3 defa bağlan dedim olmadı, sonra o dediğim ayarlar kısmına girince bağlanmayı denedi ve bağlandı. DNS falan da kullanmıyorum bu arada PS4'te, otomatik. Server'ların dengesizliği işte.

Nasıl bir server bu böyle 7 den beri deniyorum.Hala da baglanacak :S :S

Gerçekten 4-1-2-1-2 (2) dizilişi iyiymiş. İlerde çabuk kalabalıklaşıp iyi paslaşma yapılıyor ve 2 forvet olduğundan gol pozisyonuna rahatlıkla girebiliyorum.

Hala baglanamıyorum serverlara ne talihsizim ya oyun meksika serverından alınmış.Ban olayı olabilir mi acaba gerçi ban olsa serverlara baglanılamıyor hatası mı verir.İlla ban yedigime dair bir uyarı olması gerekir degil mi saçma olsa da aklıma gelmiyor degil 7 den beri ugrasmaktan anam agladı :S

sezonsta rakip bulacam diye 2 saat bekliom arkadas yokmu bu oyunu oynayan yaw daha gecen gun cikti ne cabuk biraktiniz !

Gerçekten 4-1-2-1-2 (2) dizilişi iyiymiş. İlerde çabuk kalabalıklaşıp iyi paslaşma yapılıyor ve 2 forvet olduğundan gol pozisyonuna rahatlıkla girebiliyorum.

Takim Taktik yahut özel oyuncular takigi kullaniyormusun?
ben hep possesion hizli takim takigi veriyorum.

4-1-2-1-2 (2) ve 4231 (CAmli) ..bu iki iyi deniliyor artik FIFA Camiasinda...yahut RM LM li4231

ama o 4231 bana cok agir geldi..ve illere cogalamiyoruz ve rahat baski yiyorsun.

bu ara

4-1-2-1-2 (2) yoska 4-3-1-2 mi ?

ikincisinde DMC yerine MC var...o 3lü orta saha sanki birbirlerine daha yakin.

Kanatli Sistemleri 433ler kimse sevmiyor nedense bu FIFA da

Son düzenleme:
Oyunda birtakım şeyler değişti. 41212-2de başarılı performansimi devam ettiremedim, 4231e döndüm, iyi su an.

Ayrıca 433-5 ve 433-4 iyi bu oyunda.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

eskisi gibi keyif vermiyor cok bozmuslar oyunu hele o ara pas olayini hepten öldürmüsler forvetler süper yavas stoper hemen
yetisiyor yani kaleye bire bir gitmek imkansiz gibi birsey.

Oyunu 2 kisi ile oynamak artik iskence. Sürekli birbirine carpan oyuncular kimin kim oldugu belli degil indicatorlar hic net degil hele oyuncu sari kart görünce kimin kim oldugu belli olmuyor.

Takim Taktik yahut özel oyuncular takigi kullaniyormusun?
ben hep possesion hizli takim takigi veriyorum.

4-1-2-1-2 (2) ve 4231 (CAmli) ..bu iki iyi deniliyor artik FIFA Camiasinda...yahut RM LM li4231

ama o 4231 bana cok agir geldi..ve illere cogalamiyoruz ve rahat baski yiyorsun.

bu ara

4-1-2-1-2 (2) yoska 4-3-1-2 mi ?

ikincisinde DMC yerine MC var...o 3lü orta saha sanki birbirlerine daha yakin.

Kanatli Sistemleri 433ler kimse sevmiyor nedense bu FIFA da

Seri galibiyetlerden sonra nedense o sistemde maç kazanamamaya başladım. Şimdi 4-2-3-1 ve 4-3-3 e döndüm şu am gayet iyi oldu.

Tam anlamıyla şu diziliş iyi diyemiyorsun ara ara değiştirip farklı dizilişleri denemek lazım.

Oyunda birtakım şeyler değişti. 41212-2de başarılı performansimi devam ettiremedim, 4231e döndüm, iyi su an.

Ayrıca 433-5 ve 433-4 iyi bu oyunda.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

433 ile oynuyordum ama savunmada geri dönüslerde sorun oluyordu güclü rakiplere karsi.
433-5 ile yola devam etme karari aldim. simdiye kadar dengeli baya.
arkada 1 dm olmasi iyi.

playstore'den 190 liraya almayı düşünüyorum ama değer mi almaya tavsiye ediyor musunuz?

playstore'den 190 liraya almayı düşünüyorum ama değer mi almaya tavsiye ediyor musunuz?

Oradan almadan önce donanımhaber gibi yerlere bakmanı tavsiye ederim.Saglam satıcılarda çıkabiliyor.Belki tahmininden çok daha uygun fiyata bulabilirsin.Ben dün pc için 70 tlye standart edition olanını aldım.

Geri
Üst Alt