- 23 Kasım 2008
- 8.181
- 376
- 1.678
Ben oyunu aldım kurdum.Ea sunucularına baglanamıyor diyor.Hata alan veya almıs olupta çözen var mı problemi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Help help yok mu destek çıkacak birisiFifa serverlarına baglanamıyorum.
Ana menüdeki Online ayarlar sekmesinde Origin hesap ayarı kısmına girin, tekrar Server'a bağlanmayı deneyecek, işe yarayabilir
Denedim.Dns degiştirdim otomatik yaptım olmadı.Port açtım.Gerçi açabildim mi dogru bir sekilde onu da bilmiyorum gene olmadı.Modem ve pc resetledim fayda etmedi.Originden baktıyorum hani go offline yazarda hiç moda giremezsin ya o da aktif degil.İn game olarak gözüküyor.
Nadiren de olsa PS4'te de yapıyor bunu, bugün başıma geldi mesela. Ana menüde 2-3 defa bağlan dedim olmadı, sonra o dediğim ayarlar kısmına girince bağlanmayı denedi ve bağlandı. DNS falan da kullanmıyorum bu arada PS4'te, otomatik. Server'ların dengesizliği işte.
sezonsta rakip bulacam diye 2 saat bekliom arkadas yokmu bu oyunu oynayan yaw daha gecen gun cikti ne cabuk biraktiniz !
Gerçekten 4-1-2-1-2 (2) dizilişi iyiymiş. İlerde çabuk kalabalıklaşıp iyi paslaşma yapılıyor ve 2 forvet olduğundan gol pozisyonuna rahatlıkla girebiliyorum.
Takim Taktik yahut özel oyuncular takigi kullaniyormusun?
ben hep possesion hizli takim takigi veriyorum.
4-1-2-1-2 (2) ve 4231 (CAmli) ..bu iki iyi deniliyor artik FIFA Camiasinda...yahut RM LM li4231
ama o 4231 bana cok agir geldi..ve illere cogalamiyoruz ve rahat baski yiyorsun.
bu ara
4-1-2-1-2 (2) yoska 4-3-1-2 mi ?
ikincisinde DMC yerine MC var...o 3lü orta saha sanki birbirlerine daha yakin.
Kanatli Sistemleri 433ler kimse sevmiyor nedense bu FIFA da
Oyunda birtakım şeyler değişti. 41212-2de başarılı performansimi devam ettiremedim, 4231e döndüm, iyi su an.
Ayrıca 433-5 ve 433-4 iyi bu oyunda.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
playstore'den 190 liraya almayı düşünüyorum ama değer mi almaya tavsiye ediyor musunuz?