FIFA 17 Ana Konu

ati radeon 6950 birde cpu amd phenom II x6 3,2 Ghz

cpu 200 mhz yetersiz gibi ama yinede yeterli olmali dedigm gibi gta 5i oynadim ben bu sistem ile.

birde 16 gb ram var.

fifa 16yi full hd den fazla 2500 lük ekran ile oynadim.
yani bence baska bir hata olmali.
Ekran kartın yetersiz maalesef.
Fifa 16 ile fifa 17 arasında ciddi bir fark var ki oda engine modeli. Gta için de aynısı geçerli. Programcılığı çok farklı oyunları kıyaslamak yanlış olur.

Ekran kartın yetersiz maalesef.
Fifa 16 ile fifa 17 arasında ciddi bir fark var ki oda engine modeli. Gta için de aynısı geçerli. Programcılığı çok farklı oyunları kıyaslamak yanlış olur.

gta 5 oynadim diyorum, en azindan oyun acilmali oynarken takilmali filan.
oda yok bas ekran cikiyor reus ile ondan sonra kapaniyor.
baska hata olmali.
yok ya gtx 460 diyor bendeki amd 6950 ondan cok üstün.
bence ekran kartindan degil.

olsa olsa cpudan dicem 200 mhz az istenenden.
3,4 onyanir diyor bende 3,2 var ama 6 cekirdek var birde 200 mhz den acilmamazlik yapmaz anacak takilir oynarken.
bence baska bir hata var.

gta 5 oynadim diyorum, en azindan oyun acilmali oynarken takilmali filan.
oda yok bas ekran cikiyor reus ile ondan sonra kapaniyor.
baska hata olmali.
yok ya gtx 460 diyor bendeki amd 6950 ondan cok üstün.
bence ekran kartindan degil.

olsa olsa cpudan dicem 200 mhz az istenenden.
3,4 onyanir diyor bende 3,2 var ama 6 cekirdek var birde 200 mhz den acilmamazlik yapmaz anacak takilir oynarken.
bence baska bir hata var.
Minimum ati r7 260 diyorlar.
Hemen kapanması ama normal değil yinede evet.

Tahminim yine bazı sistemlere odaklı bug var.

ps4 de demo için neden kredi kartı bilgisi istiyor bilen var mı?

yok olmuyor 2 kez indirdim ana ekrandan sonra gidiyor daha oyna giremiyorum.

PCde sorun var arkadaslar. Bir cok kiside iyi islemiyor oyun. Sizden kaynakli degil yani.

Bir mac oynadim. Biraz daha iyi, ama yoksa aynisi yav :asd: Corner ve frikik ayri bir skandal bence.

BPL temasi nerde yahu? City - United maci yaptim normalde BPL temasi oluyordu

İlk maçımı Man Utd alarak Inter'e karşı yaptım. 0-0 bitti uzatmalar dahil. Penaltıları da daha ilk maçtan denemiş oldum. Öyle ahım şahım bir yenilik değil penaltıdaki olay. Duran top kullanmaya alışmak lazım etkili kullanıldığında işe yarayabilir.

Sonuç: Shut up and take my money.

İlk maçımı Man Utd alarak Inter'e karşı yaptım. 0-0 bitti uzatmalar dahil. Penaltıları da daha ilk maçtan denemiş oldum. Öyle ahım şahım bir yenilik değil penaltıdaki olay. Duran top kullanmaya alışmak lazım etkili kullanıldığında işe yarayabilir.

Türkçe yaz türkçe duygularımız ile oynama

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Google çeviri gibisin yarısı Türkçe yarısı ingilizce :D :D

Geri
Üst Alt