FIFA 17 Ana Konu

fifa 16 da ara paslari hele uzun ara paslari öldürdüler havadan atilan paslar daha da beter ettiler.
bakalim 17de düzelme olacakmi ?

Sen her şekilde atıyorsun zaten faruk. Şaka bir yana da dediğin gibi en azından pasları düzeltirler inşallah.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gece maclari cok kotu gozukuyor isiklandirma sorunu falan var diyorlardi doğru mu ?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 mac yaptim öyle birsey dikkatimi cekmedi. Yakin zamanda bir kez daha oynama firsati bulacam, bakarim bi.

Ama benim bekledigim ilerlemeler hala yok, pas sistemi ve animasyonlari, oyuncu reaksiyonlari hala vasat benim gözümde. Örnegin PES 16 da animasyonlar muazzam. Bunu bir FIFAci olarak diyorum.

Baya ilerleme olduğunu pro oyuncular söylediğini okudum açıkçası. Neyse final versiyonu çıkışında. Özelikle topu saklama yani duvar olma olayı baya etkili oyun içinde deniliyor. Npc ler daha akılcı hareket ve koşu yaptıklarını biliyoruz zaten. Duran toplar ve bir sürü yenilikler ve değişikler de var.
Daha çok gerçek futbola yaklaştı ilk izlenime göre. Huraaa ping pong tempolu o kaleden diğer kaleye oynayanlar için kötü olabilir

2 senedir crack çıkmıyor. Fifa iyi besliyo Skidrowla Reloaded'i demekki. Bu senede çıkmayacakmış

Benim merak ettiğim konu geçen sene 3. formamız yoktu oyunda, Bu sene tüm nike elite seviyesindeki takımların formaları eylül ayında satışa çıkacak.Barca,city dahil.. Acaba bu takımlarında mı 2 forması olacak , nasıl olacak acıkcası merak ediyorum

Oyun olmuş mu diye her sene hakana denetiyorlar haberinizin olmaması sizin utancinizdir.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu hakan delikanlı fazla olmaya başladı

22 sene bundesliga 2 de oynası

demosu çıkmamış oyunu tanıdıklar sayesinde oynası falan

kültür seviyesinde düşüş var

17 için futta lig şampiyonları için de lig olacak,ödüller olacakmış. Bir de kadro kurma oyunu ve ona hediyeler olacakmış. Geniş bilgisi olan var mı?
Şükrü ERDEN renktaş neden almazsın?

Fifa 16'yi bende begenmedim. Zaten bizim palyaco formalar yuzunden almadim bile...

Gerci ayda bir iki kez oynuyorum artik onda da fifa 15 devam

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt