FIFA 17 Ana Konu

L2 ile topu kapma ihtimali oluyor vücudu ile saklayan rakipten

oyunu beğendiniz mi?
ben pek bi farklılık göremedim daha hızlanmış, kornerler değişmiş

Yılların Pesçisiyim. Üç gün önceye kadar sövüyordum Fifa ya. Dün gece oturup gameplay videosunu izledim FIFA17 nin ve grafikleri cidden gözümü kamaştırdı. Şu an demoyu indiriyorum. :D

Yılların Pesçisiyim. Üç gün önceye kadar sövüyordum Fifa ya. Dün gece oturup gameplay videosunu izledim FIFA17 nin ve grafikleri cidden gözümü kamaştırdı. Şu an demoyu indiriyorum. :D

Valla fifa 2014 çıkana kadar peçiydim.Ama pes serisi hala aynı yerinde sayıyor.Ne doğru düzgün mod var ne lisans var.2016 aldım kalecileri desen aman yarabbi saçma sapan goller yiyor.Son gaz fifa devam ne zamanki peste birşeyler değişir o zaman bakarız.Sadece grafil yetmiyor.Master lig tarzı olaylarda bir yere kadar.

sonunda oynayabildim.
16 aynı diyenlere katılmıyorum.
oyun motorunun değiştiği belli yönetmediğiniz oyuncular daha akıllıca hareketler yapıyor.
free kick mevzusu güzel olmuş her takımda uzaktan free kick kullanan oyuncu almaktan bıkmıştım(kolarov,hulk vs..)
görseller daha güzel olmuş özellikle gollerdeki ortamı beğendim.
alacaktım zaten ama beğendim almaya değer:hat:
topun boyutu küçültülmüş verkaçlar geliştirilmiş:)

Son düzenleme:
Abiler şimdi ben bunun oyun kolu için tuş ayalarını nasıl PES ayarlarına getireceğim ? Yardımcı olabilecek biri var mı ?

cok ghüzel
journey modu heyecanlandiriyor, acaba kac sezonluk senaryo var. hep güncelleme gelse keske senaryoya falan

Geri
Üst Alt