Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben klavye ile değil gamepad ile oynuyorum yalnız. Nereden yapıldığını biliyorum ama değiştirdiğim ayarlar maç içerisinde aktif hale gelmiyor. Bakınca olmuş gibi duruyor ama oyun içerisinde yine eski tuş ayarları...
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hollanda'da wehkamp diye bir sirket var ordan aldim benBu kadar ucuza nerden aldınız söyleyin de bizde nasiplenelim
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Aynen. Acaba gamepad ile alakalı mi ? Markası snopy. Snopy marka gamepad fifa da sorun çıkarıyor diyolardıPlatform ne pc mi
Aynen. Acaba gamepad ile alakalı mi ? Markası snopy. Snopy marka gamepad fifa da sorun çıkarıyor diyolardı
GünaydınL2 ile topu kapma ihtimali oluyor vücudu ile saklayan rakipten
Aynen. Acaba gamepad ile alakalı mi ? Markası snopy. Snopy marka gamepad fifa da sorun çıkarıyor diyolardı
Journey modu tam olarak nedir?
KaldırırGençler, bende şu Laptop var. 3 yıldır sorunsuz kullanıyorum, ara sıra sıkıntı yaratsa da işimi görüyor. Memnunum kısaca.
Bozulana kadar kullanayım diyorum, sonrasında sistem toplarım herhalde.
Her neyse, sorum şu. FIFA 17'yi kaldırır mı sizce? Kaldırırsa da hangi ayarlarda kaldırır?
SAMSUNG ATIV BOOK 3 NP35V5C-SKTR NOTEBOOK - Teknosa
![]()
Kaldırır
Kaldırır
Biraz diyelim. Daha çok Programm yazıcılık ağırlıklı ilgi alanım olsada hardware konularını az çok takip etmek zorundayım yinedeFatihcim bu konularda uzmansın