FIFA 17 Ana Konu

Beyler Fifa 17 de Hamza nın "dar alan takım boyutu dengeli oyun Taktiği" nasıl yapılıyor Custom Tactic ile ?

Ben klavye ile değil gamepad ile oynuyorum yalnız. Nereden yapıldığını biliyorum ama değiştirdiğim ayarlar maç içerisinde aktif hale gelmiyor. Bakınca olmuş gibi duruyor ama oyun içerisinde yine eski tuş ayarları...

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Platform ne pc mi

16 ya göre daha güzel oyun. Demolar genelde gerçek oyundan daha farklı oluyor ama yine de demoyu beğendim. Teknik direktörlerin oyuna dahil olması yani bazı pozisyonlarda gösterilmesi ve tepki ermeleri güzel olmuş( maç içinde mou reisi 2-3 kez görme şansım oldu.). Gol sonrası sevinçler daha gerçekci olmuş. Köşe vuruşunda topun istediğin yere atılmasını pek beceremedim ondan olabilir çok beğenmedim. Birde belki benim beceriksizliğimden kaynaklanabilir ama şutlarımın büyük bir kısmı direğe çarptı, bazısı gol bazısı dışarı çıktı ama sanki direkleri bu oyunda çok göreceğiz gibi.

Geçen sene almıştım UT yüzünden ama nerdeyse hiç oynamadım, forum olarakta pek aktif değildik bu senede 70-80 € vermem herhalde ama bakalım.

CsU90_EW8AA8KF_.jpg

poldy rf falan olmasi gerekmezmi
@serofettin

Demo'yu izledim ''journey modu''nu aşırı beğendim.Demoyu indirip deneyim fifa 2007'den beri oynamıyorum :D

Journey modunun full sürüm deki haline bakalım , heralde ilk kez fifa satın alacağım.

Aynen. Acaba gamepad ile alakalı mi ? Markası snopy. Snopy marka gamepad fifa da sorun çıkarıyor diyolardı

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Xbox 36 Controller Emulator

bu programın işletim sistemine uygun versiyonunu indirip (64 bit veya 32 bit) demonun kurulu olduğu klasöre attıktan sonra çalıştır

program çalıştıktan sonra 1-2 next yapışının ardından aynı klasörde xinput1_3.dll diye bir dosya oluşturacak daha sonra ayarları yapıp kaydettiğinde de x360ce.ini diye notepad dosyası oluşturacak

bu ayarları programın arayüzü üzerinden yapıyorsun snopy kolların tuşları fifada farklı algılandığından xbox kolu gibiymiş gibi oyuna gösterebileceksin

ayarları yaptıktan sonra xinput1_3.dll dosyasının adını xinput1_4.dll olarak değiştirip oyuna girersen kolun güzel şekilde tanınacaktır oyun tarafından

Son düzenleme:
Gençler, bende şu Laptop var. 3 yıldır sorunsuz kullanıyorum, ara sıra sıkıntı yaratsa da işimi görüyor. Memnunum kısaca.

Bozulana kadar kullanayım diyorum, sonrasında sistem toplarım herhalde.

Her neyse, sorum şu. FIFA 17'yi kaldırır mı sizce? Kaldırırsa da hangi ayarlarda kaldırır?

SAMSUNG ATIV BOOK 3 NP35V5C-SKTR NOTEBOOK - Teknosa

7A6rZ5.png

Geri
Üst Alt