FIFA 17 Ana Konu

Şu an web app giren var mı? Ben de dünkünden farklı olarak çalışma var uyarısı çıkıyor. Dün gece oyunu satın al falan diyordu.

NFA_07 tarafından gönderildi.

ben girebildim demin fakat markete erişemiyorum "play fut 17 on pc to unlock access to transfer market" diyor böyle saçmalık mı olur oyun çıkmadan nasıl oynayalım :D

paketlerden de çıka çıka selçuk inan çıktı :red:

bu fut bana cok karisik geliyor ugrasasim gelmiyor. kariyer modu takiliyorum hep :D

Bu sene fazla Fut oynamayacak olsam da başlangıç iyi oldu :D

neymar.webp

aynen bir dönem uğraştım kontrattı yok şuydu-buydu çok sıkıldım, kariyer modu seviyorum futbolcu yetiştirip genç yetenek bulmak keyif veriyor:hat:
aynen. en alt ingiliz liginden cambridge united ile en zor seviyede yükselip sampiyonlar ligini falan aldim, cok zevkliydi 16'da. özellikle su cizgi film suratli oyunculari kesfetmek cok zevkli oluyo :D

aynen. en alt ingiliz liginden cambridge united ile en zor seviyede yükselip sampiyonlar ligini falan aldim, cok zevkliydi 16'da. özellikle su cizgi film suratli oyunculari kesfetmek cok zevkli oluyo :D

aynen katılıyorum bazı bulduğum oyuncuları fifa'yı yapanlar biliyor mu diye şüphe ediyorum:D
bazen sadece outside foot shot(trivela) vuranlardan takım kuruyordum, keyifli oluyor oyuncunun gelişimini maç yaparken fark etmek. Mesela renato sanches bu kadar meşhur olmadan önce alıp orta sahada denemiştim, kornerde topu ceza saha dışında onunla buluşturup sadece şuta dokunup golü izliyordum:)

Bu sene fazla Fut oynamayacak olsam da başlangıç iyi oldu :D

Ekli dosyayı görüntüle 15965
Vay bee güzel şans. Bana en son Fifa 14'de Neymar çıkmıştı. 1m coinse satıp 3 kadro kurmuştum yılan gibi :)

Eğer oynamayacaksan abi bizim işe yaramayan topçuları neymar'ın satış parasından gelen altınlarla, en yüksekten satın alacaksın :D

Keşif olayı gerçekten güzel.Ben brumanın arap versiyonunu bulmuştum.Fahad al muwalled adam 65 overall ile geldi 74 e kadar çıktı.Onu da bizim Galatasaraya 4.1 m euroya sattım.speedi 98 e kadar çıkmıştı.Şutlar çeviklik falan gayet güzeldi.Herif 24 yaşında uçtu. :D

Normalde 74 overall düşük ama birde boy kısa olunca karşındaki adamı oyundan soğutursun.Giripte çıkamadığı mücadele yoktu. :D

Çok para. Onun yerine her zamanki gibi fm aldım

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vay bee güzel şans. Bana en son Fifa 14'de Neymar çıkmıştı. 1m coinse satıp 3 kadro kurmuştum yılan gibi :)

Eğer oynamayacaksan abi bizim işe yaramayan topçuları neymar'ın satış parasından gelen altınlarla, en yüksekten satın alacaksın :D

Satıp araba falan alırım belki :S
Kaç coin eder ki bu apachi?

Bu arada oyunu Durmaplay'den 130 tl'ye aldım, almayı düşünenler varsa gayet uygun.

Gele gele Arda geldi :D Aslında fena değilde market neden kapalı satışa? Oyunu almadan satışa başlayamayacak mıyız?

De Jong ve Digne'de geldi 3-5 bişey gelirdi bu adamlardan ama satışa kapalı market :mad:

sss.webp

Gele gele Arda geldi :D Aslında fena değilde market neden kapalı satışa? Oyunu almadan satışa başlayamayacak mıyız?

De Jong ve Digne'de geldi 3-5 bişey gelirdi bu adamlardan ama satışa kapalı market :mad:

Ekli dosyayı görüntüle 15966

gecen sene oyun cikmadan bana iyi kartlar cikmisti cacares fln hmen sattiydim ama oyun cikinca fiyat 2 katina cikmisti
just sayin

gecen sene oyun cikmadan bana iyi kartlar cikmisti cacares fln hmen sattiydim ama oyun cikinca fiyat 2 katina cikmisti
just sayin
Ben de aynı hatayı 15 ve 16'da yapmıştım. Sturridge ve Knoplyanka çıkmıştı hemen satmıştım. Oyun başladıktan sonra fiyatları 2-3'e katlanmıştı. Neymar için en uygun zamanı beklerim artık.

Geri
Üst Alt