FIFA 17 Ana Konu

gecen sene oyun cikmadan bana iyi kartlar cikmisti cacares fln hmen sattiydim ama oyun cikinca fiyat 2 katina cikmisti
just sayin

Şöylede bir durum var. Ben geçen sene çıkan adamları hemen sattım sonra trading yaparak falan 30k yaptım.

Oyun çıkmadan 1 Süperlig ve 1 de Fransa Ligue1 kadrosu kurdum. Full parlak altın. Oyun çıktı 2.gün ben 5. lige falan gelmiştim :D
Süperlig: Muslera-Cavanda-Chedjou-Kjaer-Caner-Mbia-dzucak-töre-ekici-burak-n'doye
Ligue1 :Ruffier-Auier-nkalou-Yanga Mbiva-Kurzava-Ganalos-N'tep-Allesandirini-Fekir-Batsuayi-Bievue gibi bir adam vardı lyon'dan forvet.

Yani 1k var elimde ticaret yapmak zor. Eldekileri satarsan en baştan 10 k falan oluyor sonra onu 30-40k yapmak kolay ve şu an tüm oyuncular ucuz ama oyunun çıktığı gün fiyatlar 2 katına çıkacak ve doğal olarak kadro kurman zorlaşacak. Aslında ikiside aynı kapıya çıkıyor her türlü şerefsiz ea ve hileciler kazanıyor.

Arkadaşlar origin'den Pc platformu için Standart Edition'u alacağım şimdide pay pal ödeme ekranı geldi pay pal ile ilgili problem var mı?
Bir ara sanki pay pal devri kapandı gibi birşey okumuştum kullanan var mı?
Mantara gelmeyek.

Arkadaşlar origin'den Pc platformu için Standart Edition'u alacağım şimdide pay pal ödeme ekranı geldi pay pal ile ilgili problem var mı?
Bir ara sanki pay pal devri kapandı gibi birşey okumuştum kullanan var mı?
Mantara gelmeyek.

rtaş originden alınır mı ya 60 öyro

g2a den falan key al en kötü daha ucuzlara güvenmem diyorsan

şimdi girdim bizim forma çıktı

işe yarar olarak Lampard, totnımlı Son ve Vitolo geldi

Tek işe yarar Javi Martinez, onuda markete koydum bakalım kaçtan gidecek.

Bugun ilk defa oynadim demosunu ps4'te

Fifa 15'ten beri yeni fifa almamistim ama bunu alacam gibi. Yalniz gol atmak cok mu kolay yoksa bana mi oyle geliyor?

Sent from my iPhone using Tapatalk

3b1e9d9465.jpg

lawal dehşet bir karta benziyor ve 600 coinse alınabiliyor :D

Çeptalk

Fifa 16'yı ps4'te oynadığım için web appe giremiyorum..
17'yi pcye aldık ama key daha gelmedi bekliyorum giriş yapmamın yolu yok dimi web app'ye..

Fifa 16'yı ps4'te oynadığım için web appe giremiyorum..
17'yi pcye aldık ama key daha gelmedi bekliyorum giriş yapmamın yolu yok dimi web app'ye..

psn hesabını origin ile birleştirenler vardı sanırım ama detaylı bilgim yok renktaş bir araştır istersen

Çeptalk

psn 60 dolara cikiomus galiba
renew etmekte faide var

Oyun fiyatları çok sapıkça, Türkiyeyede hindistan veya rusya tipi lokalleştirme lazım. 200 liraya oyun mu alınır la.

200 lira nedir arkadas bir oyun icin

Bizim burada $60 yenisi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt