FIFA 18 Ana Konu

Yav iyi olsa bile oyuna ne kadar vakit ayırabilir ki? Ayırsa bile taş çatlasa 2 ay sonra sıkılır ama günümüz de telefon insana su ve yemek kadar lazım neredeyse.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tabi orası öyle, o telefon en az 4 yıl boyunca yenisini aratmaz ama malum adamın mekan Avrupa, teknolojinin ucuz olması sebebiyle iki yıl sonra da yeni modele geçilebilir.

En hizli futbolcular arasinda bruma'da var

927f145b4b3ee7e9f18a46080909e7fa.jpg

Rodrigues Bruma'dan süratli bence

Eğitim şart

Ulaşabileceği maksimum hız olarak bence de azıcık daha hızlı olabilir ama Bruma'nın patlayıcılığı ve topu neredeyse ayağına yapıştırarak taşıması onu Rodrigues'in önüne geçiriyor. Rodrigues hep topu ayağından aşarak sürüyor. Top tekniği Bruma'dan uzak. Sadece ceza sahası içinden daha net vuruşlar yapabiliyor. Bitiriciliğinin Bruma'dan iyi olduğunu düşünüyorum ama Bruma da 22 yaşında. Kendisi 27. Bruma hala gelişime çok açık.

Ulaşabileceği maksimum hız olarak bence de azıcık daha hızlı olabilir ama Bruma'nın patlayıcılığı ve topu neredeyse ayağına yapıştırarak taşıması onu Rodrigues'in önüne geçiriyor. Rodrigues hep topu ayağından aşarak sürüyor. Top tekniği Bruma'dan uzak. Sadece ceza sahası içinden daha net vuruşlar yapabiliyor. Bitiriciliğinin Bruma'dan iyi olduğunu düşünüyorum ama Bruma da 22 yaşında. Kendisi 27. Bruma hala gelişime çok açık.
Sadece süratinden bahsettik sülalesinden değil

Eğitim şart

Puanlamalar berbat bu sene

Gesendet von meinem XT1580 mit Tapatalk

Fernando 77 Topal 80 Jozıf 78 bu nasıl iş ?

Bitik RVP 78, geçen yıl 20 gol atan Gomis 79

Üstelik Gomis bu yıl 4 maçta 5 gol attı bir tane TOTW vermedi şerefsiz ea

Piquenin 87 olmasının mantığı ney?
Top class bir defans değil bence.
Ramos az olmuş. 92-93 hakediyor :ka21:

Bizim oyuncuların puanlamaları rezalet.

ilk macta 2 gol 1 asist yapti la
normalde totwye girmesi gerekirdi

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
Benim EA'de çalıştığım dönemde bir sürü öneride bulunuyordum, Türkiye liginde hakeden bir sürü oyuncu oluyordu ama öncelik hep büyük liglerden oyuncularda oluyordu.

Eğitim şart

Oyun ve grafikler guzel. Oynanisa alismam lazim

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt