FIFA 18 Ana Konu

Fakirlere umut olduğunu belirtmek isterim.

Sadece fakirlere değil Melihcim, öyle çok oynamayacağın ama arada sırada oynamak istediğin bir şeye 250-280 lira vermek fakir olmasan bile zor, insanın içi acır. :D Tabi hayatında hiç yokluk görmemiş biri anlamaz bunu.

Sadece fakirlere değil Melihcim, öyle çok oynamayacağın ama arada sırada oynamak istediğin bir şeye 250-280 lira vermek fakir olmasan bile zor, insanın içi acır. :D Tabi hayatında hiç yokluk görmemiş biri anlamaz bunu.

ikimizi tarif eder gibisin abim :D

Can Astar renktaş belki sen yardımcı olamadın ama sbcler çok yardımcı oldu sağolsunlar :D

qJR81B.png

Son 10 yılın en b.ktan FIFA oyunu 5 yaş ve altı için yapılmış. İnsan biraz utanır böyle bir oyunu piyasaya sürmeye. Sadece Messi'nin top sürüşüne bakın yeter. Top sürerken yerde maden arıyor

Eğitim, denetim ve uygulama şart

Son düzenleme:
Kaleciler filan neden oyuna dahil edilmiş anlam veremedim. Oyunu iade edip PES almayı düşünüyorum

Oyunu dün yükledim ama çok kötü olmuş. Bir de ekran kartımı değiştirmem lazım. Ultimate team maç girişinde uyarı verip oyun kilitleniyor. Her top direğe gidiyor falan..

Online oynamak isteyen arkadaşlar ekleyebilir.

ID:Gokhalinho

Arkadaşlar konsolda oynayan var mı nasıl oyun tavsiye eder misiniz?

Oyun kotu degil ama cok kolay gol atiliyor. Bi de Fut Draft ile Fut seasonsdan guest playin kalkmasi son derece sacma olmus. Halletmezlerse pek oynamam

SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
2 kişi ile oynanmaz hala gelmiş. Ben kardeşimle 10 maç filan yaptım, sürekli birbiriyle çarpışan oyuncular, belini dönemeyen defans oyuncuları, imkansız açılardan atılan goller ve saçma sapan hareket yapan kaleciler yüzünden oyundan soğudum.

Kaleciler kova olmuş oyunda geleni geçeni içeri alıyolar yakında bi update gelir diye düşünüyorum

Demo versiyonundan farklı olan nedir? Herkes eleştirmiş, yarın almayı düşünüyordum ama 2'de kaldım yorumları okuyunca

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Demo'da oyunu beğendim. Full sürümdeki yorumları gördükten sonra biraz beklemeye geçtim. Güncelleme falan gelirse düşüneceğim.

Oyuncuların beli çok kolay kırılıyor,geriye dönemiyorlar,kaleler çok kötü görünüyor. Kalecileri hiç konuşmayalım zaten. Umarım düzenleme gelir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Online oynamadım bilmiyorum ama single'ı güzel beğendim, yalnız top direğe çok çarpıyor.

2017'ye devam edeceğim, 18'i malum yerlerden indirip offline ve Alex Hunter takılırım olur biter. Çok para.

Demosunu ben de beğendim hızlı gibi geldi oyun baya akıcıydı full sürümüne bakacağız artık.

⭐⭐⭐⭐

Oyunu çözdüm. 41212 dar formasyonu.

Custom tactic:

Build up play
Speed 70
Passing 40-50 arası
Organised

Chance creation
Passing 70-75 arası
Crossing 40
Shooting 60
Free Form

Defence
Pressure 35-45 arası
Aggression 70-90 arası
Team with 35-45 arası
Cover

Defans oyuncuların hepsi (defansif orta saha dahil) stay back while attacking

İki forvette get in behind

City Real Madrid Juventus gibi kaliteli orta saha oyuncuları olan takımlar iş yapıyor

Oyunu çözdüm. 41212 dar formasyonu.

Custom tactic:

Build up play
Speed 70
Passing 40-50 arası
Organised

Chance creation
Passing 70-75 arası
Crossing 40
Shooting 60
Free Form

Defence
Pressure 35-45 arası
Aggression 70-90 arası
Team with 35-45 arası
Cover

Defans oyuncuların hepsi (defansif orta saha dahil) stay back while attacking

İki forvette get in behind

City Real Madrid Juventus gibi kaliteli orta saha oyuncuları olan takımlar iş yapıyor

Daha yeni çıktı sayılır...ne çabuk çözdün oyunu la

EASports a bir iki laf edilmeli.

#EducationIsImportant

Geri
Üst Alt