FIFA 18 Ana Konu

Daha yeni çıktı sayılır...ne çabuk çözdün oyunu la

EASports a bir iki laf edilmeli.

#EducationIsImportant
Her maç farklı taktikler denedim bir sürü maç kaybettim. Bu taktikle oynadığım 6 maçın 5 tanesini kazandım. Aggression yüksek olması savunma oyuncuların pas arası yapmasını kolaylaştırıyor.

Eğitim, denetim ve uygulama şart

Her maç farklı taktikler denedim bir sürü maç kaybettim. Bu taktikle oynadığım 6 maçın 5 tanesini kazandım. Aggression yüksek olması savunma oyuncuların pas arası yapmasını kolaylaştırıyor.

Yanlız 41212 + High Agression

Yeni birşey değil...her velet böyle çıkıyor artık.
Tek fark çoğu Pressure yı da 80-90 yapıyor.

#EducationIsImportant

Yanlız 41212 + High Agression

Yeni birşey değil...her velet böyle çıkıyor artık

#EducationIsImportant
Yok ya ben genelde eski FIFA'larda high aggression yaptığımda delik deşik oluyordum. Bu FIFA'da önemli olan şey çok gol atmak. Zaten her türlü gol yiyorsun

0GLYmR.jpg

:yeah: :yeah:

Arif Ulu son 22 maçta 2 mağlubiyet 1 beraberlik aldım benim oynadığı high pressure filan değil demin biri bana kanser ol diye mesaj gönderdi köpek gibi koşturuyor millet ilk başlarda 10 galibiyet 7 beraberlik 9 mağlubiyetim vardı. 4321 veya 41212 narrow oynayacaksın

Şu an kullandığım kadroma benziyor ama biraz değişiklik önereyim.

Shaktar'lı Taison ve Fred. Bu arkadaşlar çok çok iyi ama oyunda Ukrayna ligi olmadığından çok pahalı değiller. Mesela özellikleri Tasion'la neredeyse aynı olan Douglas Costa, sırf Juve'de oynadığı için en az 20k. Fred, ucuz Kante. Ayrıca stoper ve beklerin biraz ağır.

Dizilişi 4-3-3 (4) yap, CAM-CM-CM olan. Sonra oyuncuları aşağıdaki gibi yeniden yapılandır ve keyfine bak:

Taison------Soares----Anderson
--------------Giuliano-------------
--------Fred--------Zielinski------
Telles---Jesus---Tonelli---Abate
---------------Sirigu----------------

İleride Tonelli yerine Marquinhos'u, sağ beke de Mariano'yu alabilirsen, Zielinski yerine Rafinha, Paulinho veya Fabinho'dan birini keyfine göre birini seçebilirsin. Sağ öne de Willian atılabilir.

Fut ve genel olarak online nasıl bilmiyorum ama bugüne kadar oynadığım en iyi single fifa diyebilirim, sliderla oynamaya bile gerek yok.

Ben fifa 13 ten beri ultimate oynardım.Geçen sene ocak ayında div 1 e yükseldim.Şampiyonluk yaşadım.Daha sonra oyun sürekli benim yenilmeme karar verdi.Öyle bir hal aldı ki..

Bir maç penaltıdan gol attım.Gol olduktan sonra oyuncum üzüldü.Kale vuruşuyla oyuna başladı rakip.Orada oyunu bıraktım.Videosuda konsolumda halen durur.

defans yapamıyorum kardeşim ya manolas bailly falan aldık yine yiyoruz bol bol , çıldırıyorum :D

defans yapamıyorum kardeşim ya manolas bailly falan aldık yine yiyoruz bol bol , çıldırıyorum :D
Tackle tuşunu ve X tuşunu nadiren kullanıyorum ben. Nerdeyse sadece L2 tuşu ile savunma yapıyorum birde geriye koşacaksın forvet ve orta saha oyuncularınla direk savunma oyuncularını seçmeyeceksin. Bire bir pozisyonlarda sprint tuşuna basmadan defans yapmaya çalış, kayarak müdaheleler bayağı etkili. Sadece topu kapacağından emin olduğun vakit kayarak müdahele yap etkili oluyor. Mesela Ronaldo yanından geçiyor ve sen ağır kaldın hemen anında kayarak müdaheleyi yapacaksın fazla beklemeden. Tabi en önemlisi oyunu iyi okuyacaksın.

Demin iki arap kardeşle oynadım yaptıkları pas başımı döndürdü bazen çaresiz kalıyorsun tabi. Adamlar yemeden içmeden oynuyorlar.

Tackle tuşunu ve X tuşunu nadiren kullanıyorum ben. Nerdeyse sadece L2 tuşu ile savunma yapıyorum birde geriye koşacaksın forvet ve orta saha oyuncularınla direk savunma oyuncularını seçmeyeceksin. Bire bir pozisyonlarda sprint tuşuna basmadan defans yapmaya çalış, kayarak müdaheleler bayağı etkili. Sadece topu kapacağından emin olduğun vakit kayarak müdahele yap etkili oluyor. Mesela Ronaldo yanından geçiyor ve sen ağır kaldın hemen anında kayarak müdaheleyi yapacaksın fazla beklemeden. Tabi en önemlisi oyunu iyi okuyacaksın.

Demin iki arap kardeşle oynadım yaptıkları pas başımı döndürdü bazen çaresiz kalıyorsun tabi. Adamlar yemeden içmeden oynuyorlar.

reis zorlandığım driblingleri savunmak değil zaten bu dediklerini yapıyorum senelerdir fakat paslar savunulamıyor ceza sahası civarından abuk subuk ara paslar iğne deliğinden geçiyor istediğin kadar öngör pası , oyuncunu hareketlendir jockey halde falan para etmiyor orta sahada falan basıp ceza sahası civarına getirmemek lazım heralde rakipleri

Geri
Üst Alt