FIFA 18 Ana Konu

Ben fifa 13 ten beri ultimate oynardım.Geçen sene ocak ayında div 1 e yükseldim.Şampiyonluk yaşadım.Daha sonra oyun sürekli benim yenilmeme karar verdi.Öyle bir hal aldı ki..

Bir maç penaltıdan gol attım.Gol olduktan sonra oyuncum üzüldü.Kale vuruşuyla oyuna başladı rakip.Orada oyunu bıraktım.Videosuda konsolumda halen durur.
Daha çetin rakipler karşına çıkıyor ondan. Rakip ararken oyun otomatikman galibiyet oranına bakıyor. 30-10-25 istatistiği ile 30-5-3 çok farklı

Eğitim, denetim ve uygulama şart

reis zorlandığım driblingleri savunmak değil zaten bu dediklerini yapıyorum senelerdir fakat paslar savunulamıyor ceza sahası civarından abuk subuk ara paslar iğne deliğinden geçiyor istediğin kadar öngör pası , oyuncunu hareketlendir jockey halde falan para etmiyor orta sahada falan basıp ceza sahası civarına getirmemek lazım heralde rakipleri
Nasıl olsa her maç herkes çok gol yiyor. Pressure 40-50 civarı yap aggression minimum 65 max 90 filan yap öyle bir dene. Aggression yüksek olunca savunma oyuncuları daha fazla pas arası yapıyor. Gerçi ben bu sene daha UT'de maç yapmadım. Orasını pek bilmiyorum. Birde bütün savunma oyuncuları mutlaka stay back while attacking yapman lazım.

Rakibin verkaç yaptığı oyuncuyu iyi takip et sağ analog ile oyuncunu değiştir kaçıp gitmesin rakip. Genelde dikkate alacağın oyuncular rakibin sağ ve sol açığı olacak. Uzun top yapmasına imkan verme.

Nasıl olsa her maç herkes çok gol yiyor. Pressure 40-50 civarı yap aggression minimum 65 max 90 filan yap öyle bir dene. Aggression yüksek olunca savunma oyuncuları daha fazla pas arası yapıyor. Gerçi ben bu sene daha UT'de maç yapmadım. Orasını pek bilmiyorum. Birde bütün savunma oyuncuları mutlaka stay back while attacking yapman lazım.

Rakibin verkaç yaptığı oyuncuyu iyi takip et sağ analog ile oyuncunu değiştir kaçıp gitmesin rakip. Genelde dikkate alacağın oyuncular rakibin sağ ve sol açığı olacak. Uzun top yapmasına imkan verme.

FUT normal oyundan çok farklı ya. Yine arcadey yapacaz diye abartmışlar.

Gram abartmıyorum, yenildiğim rakiplerin en az %80'inin taktiği şuydu. Topu kap, havadan veya yerden ara pasla kanatlara gönder direk. Adam kalecisiyle bile kanatlara şişiriyordu. Bu maçların hepsini domine ettim ama bi şekilde onlardan daha az attım.

En gıcık olay defans oyuncularının reaksiyon gösterememeleri. Sağa döndürüyorsun mesela, bildiğin dönmüyor. Rakip verkaç yapıyor mesela, okuyorum verkacı. Ben de sol bekimi daha adam verkaç pasını atarken geri koşturuyorum ama yok. Hala yüzü öteki tarafa dönük. Atak yapan oyuncu buz pistinde kayar gibiyken defans yapan oyuncular dağa tırmanıyor gibi hareket ediyorlar. 13'ü hatırlarsın Esswein oyunun en iyi forvetiydi. Atak yapmak şu an pek farklı değil. Tek fark 13'te havadan pas daha etkiliydi, burda ikisi de etkili ama yerden ara pas daha etkili.

Ben de 13'ten beri oynarım, baya da iyiyimdir. İlk defa kötü oyunuma çözüm bulamadım. Daha doğrusu kötü oynamıyorum da, ilk defa kazanmak için ne yapacağımı bilmiyorum. Belki defansif oynayıp hızlı forvetlerle kontra taktiği uygulasam kazanırım ama o da keyifsiz.

Unlkltitled.webp

Sayın hocamız FB'deki ajanlık görevini sonlandırarak gerçek aşkı GS ile yoluna devam etme kararı aldı.

Fifa 18 'in çıktığı gün STEAMPUNKS tarafından kırılması bence son yılların en bomba olaylarından ....

FIFA 18'de tackle tuşuna da derece gelmiş, top çalmak isterken usun basarsanız daha uzun mesafeye ayakta müdahale yapabiliyorsunuz

Geçen yaklaşık 5 saat oynadım ve pek hoşuma gitmedi. Yandan gelen her orta gol oluyor veya uzaktan çekilen saçmasapan şutlar bile gol oluyor.

Defans yapma daha doğrusu yapamama olayını ben de fark ettim :D

sent via GSC

birkac oyun vidyosuna baktim da direge giden toplari cok abartmislar
messi bile bos kaleye atmak yerine direge nisanlayabiliyor topu
bol bol sinir edebilecek bir oyun olmus yine
paranizi bu bozuk oyuna vermek cok yanlis geliyor bana

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

hala ikilemdeyim alip almama konusunda, almamak her gün daha fazla agir basiyor.

FIFA yı '98 dan itibaren oynarım.
Ama bu sene ilk kez almasam da olur diyorum.

Eski hevesler pek kalmadı. Oyun, değişikliklerinden dolayı artık sevk mı vermiyor yoksa yaşlandık mı karar veremedim. :D

Ayrıca FIFA nin en güzeli
1 TV | 4 Kişi | Bira

Yemişim Online'yı...

#EducationIsImportant

Son düzenleme:
Beyler bende eski i7 ve GTX 660m var Laptop da.

FIFA 17 çalışıyordu genelikle Medium-High.

Acaba FIFA 18 için yeter mi.... Belki de PS4/Xbox360 + FIFA 17 Bundle alabilirim.

#EducationIsImportant

1. tempo dusuldu ( pas oyununa dondu oyun)
2. FUT de iyi oyuncular alirsan daha kolay mac kazanirsin, artik sadece beceri ile olmuyor
3. top kampa baya zorlandi, en kazma erif bile gol atabilir
4. en nefret ettigimde defansin hep bos alanlar birakmasi. hep kontradan gol yiyorum

bu arada arkadaslar bu yeni fifada calim ve hizli kosular olsun , rakipten top kampayi nasil bir degisim gelmis. daha alisamadim
nasil oynamasi gereken biri varsa, tavsiyeler bekliyorum

mac yapmak isteyen beni eklesin ArslanHulusi

Geri
Üst Alt