FIFA 18 Ana Konu

FIFA yı '98 dan itibaren oynarım.
Ama bu sene ilk kez almasam da olur diyorum.

Eski hevesler pek kalmadı. Oyun, değişikliklerinden dolayı artık sevk mı vermiyor yoksa yaşlandık mı karar veremedim. :D

Ayrıca FIFA nin en güzeli
1 TV | 4 Kişi | Bira

Yemişim Online'yı...

#EducationIsImportant

Çünki Fifa 17 'nin güncellemesi gibi oyun resmen artık ne Pes ne Fıfa öyle olağanüstü yenilikler yapamıyor Fıfa nasıl olsa PES 'in önündeyiz diye hareket ediyor olabilir

Fifa 18'i hala almadım ama şöyle bir stsl kadrosu kurdum Skrtelin yanına Maicon gelecek. Ayrıca yedeklerde Elia'nın yedeği Castillo ve Lens'in yedeği Feghouli'de var. Henüz oynamadığım için hangisi daha iyi bilmiyorum tabi alınca göreceğiz. Ndiaye Fifa 17'de çok iyiydi Cam kartını cm yapmıştım ilerleyen zamanlarda onuda alabilirim. Şimdilik Cm pozisyonunda Kuckayı oynatıyorum, Fifa 17'de çok iyi ve dengeli bir karttı. Her yıl Stsl kadrosu kurarak div 5e çıkarım daha sonra 1-2 tane inform süper lig oyuncusu alırsam div 2-3 arasında gidip gelirim. Diğer ligler çok pahalı olduğu için yine Stsl düşünüyorum.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler bende eski i7 ve GTX 660m var Laptop da.

FIFA 17 çalışıyordu genelikle Medium-High.

Acaba FIFA 18 için yeter mi.... Belki de PS4/Xbox360 + FIFA 17 Bundle alabilirim.

#EducationIsImportant
Calistirir.Bende i5 islemci 920m ekran karti ve 6 gb ram var orta ayarlarda oynayabiliyorum.Korsani indir dene istersen.Ben de daha alamadim fiyatin ucuzlamasini beklerken artip durdu cok ilginc gecen sene arasinda bu kadar fark olmasini beklemiyordum

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Calistirir.Bende i5 islemci 920m ekran karti ve 6 gb ram var orta ayarlarda oynayabiliyorum.Korsani indir dene istersen.Ben de daha alamadim fiyatin ucuzlamasini beklerken artip durdu cok ilginc gecen sene arasinda bu kadar fark olmasini beklemiyordum

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
920m > 660 gtxm

FIFA 17 de minimum olarak 660 (normal versiyon) vermişlerdi

#EducationIsImportant

Real Madrid ile iyi basketbol oynanıyor alley-ooplar filan Ronaldo ve Bale NBA 2K18'de rahat oynar. Barcelona ile oynuyorum ben Real Madrid ile oynayanlar direk uzun top atıyorlar Ronaldo ve Bale'ye bütün ikili mücadeleleri kazanıyor hayvanlar

Eğitim, denetim ve uygulama şart

Gördüğüm en kötü fifa olabilir.Pes mi yoksa bu bize fifa diye yutturuyolar.İlk yarıda 7-8 gololuyo var mı böyle bi saçmalık.Sıçmışlar oyunun içine.

Güncelleme gelmiş kalecileri bufflamışlar sanırım

Fut maçında 6-2 mağluptum 7-6 kazandım maçı böyle bi saçmalık yok.ceza sahasına girmeden çaprazdan vur gol oluyo hepsi.

Msjlara göre FIFA 18 BOYKOT ##

R1 X tuşu ile tika taka oynayan birine karşı oynadım ilk yarı 7-0 önde bitirdi herif.

R1 X tuşu ile tika taka oynayan birine karşı oynadım ilk yarı 7-0 önde bitirdi herif.

Israrla top çeviren tiplere karşı dayanamayıp oyundan çıkarım genelde ben, sabrım yok. Oynayacaksan da adam gibi oyna, düzgün çıkarsan 3 pasta bile kaleye gidersin, gösterişin anlamı yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Israrla top çeviren tiplere karşı dayanamayıp oyundan çıkarım genelde ben, sabrım yok. Oynayacaksan da adam gibi oyna, düzgün çıkarsan 3 pasta bile kaleye gidersin, gösterişin anlamı yok

Geride top çevirse hadi neyse adam sürekli dikine oynuyor.

birkac oyun vidyosuna baktim da direge giden toplari cok abartmislar
messi bile bos kaleye atmak yerine direge nisanlayabiliyor topu
bol bol sinir edebilecek bir oyun olmus yine
paranizi bu bozuk oyuna vermek cok yanlis geliyor bana

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

FIFA 15i yoksa FIFA 16 midi cok kotu oldugun sonra biraktigin. Zirlama Necati. Bu sene gayet yine iyi bir oyunm.

Real Madrid ile iyi basketbol oynanıyor alley-ooplar filan Ronaldo ve Bale NBA 2K18'de rahat oynar. Barcelona ile oynuyorum ben Real Madrid ile oynayanlar direk uzun top atıyorlar Ronaldo ve Bale'ye bütün ikili mücadeleleri kazanıyor hayvanlar

Sende Topu verme/gösterme onlara.
Barça ile Tiki-Taka yap.

#EducationIsImportant

Çıkma "Adam gibi oyna" o vakit.
Çıkanlar okadar çok çoğaldı ki..çok gıcık ve sinir bozucu.

Hayır Futbolda her tarz oynayabilirsin. Kimi hızlı oynar, kimi tiki taka misali bol pas yapar.

#EducationIsImportant

Kaleler rezalet. Top giriyor mu girmiyor mu anlamıyorsun filenin boktanlığından. Eksik çok yanı var ama Ultimate oynatıyor işte.

Geri
Üst Alt