- 22 Kasım 2008
- 41.419
- 3.496
- 2.003
Olmuyor adamlar nefes aldırmıyor. Ben hâlâ R1 sprint tuşunu kullanıyorum ciddi dezavantaj benim için analog sprint yapamıyorum.
Eğitim, denetim ve uygulama şart
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olmuyor adamlar nefes aldırmıyor. Ben hâlâ R1 sprint tuşunu kullanıyorum ciddi dezavantaj benim için analog sprint yapamıyorum.
Yeni güncelleme ile bu sorun halledeldiKaleler rezalet. Top giriyor mu girmiyor mu anlamıyorsun filenin boktanlığından. Eksik çok yanı var ama Ultimate oynatıyor işte.
Sence Ultimate'de en çok hangi ligin kadrosu iş yapar ?Yeni güncelleme ile bu sorun halledeldi
Eğitim, denetim ve uygulama şart
Para / Fiyat açıdan (hele başlangıçlar için)Sence Ultimate'de en çok hangi ligin kadrosu iş yapar ?
sayin adminim ugur bey,
bu fifa oyununu bu sene de sayenizde öğrendik, aldık. Paramızı buna bu sene de yatırdık. Fakat oyun geçen seneki oyundan bir farkı olmadıgını ve belki de daha kötü olabileceğini bize gösterdi. Sizden istirhamımız, daha once açmış olma teveccuhunde bulundugunuz bu konuyu kilitlemeniz. Saygılarımla, arz ederim. Best regards
İngiltere ligi her zaman bir sürü kaliteli oyuncu seçeneği oluyor diğer liglere göre . FIFA=Güç ve Hız. FIFA 11'den beri UT oynarım.Sence Ultimate'de en çok hangi ligin kadrosu iş yapar ?
Oha bu ne bal ulanOppaaaa IF Salah cikti paketden ohoooo
SBC paketinde cikti bideOha bu ne bal ulan
Bende türk ligi kadrosunu bitirdim diye seviniyomSBC paketinde cikti bide
Suan 187 tane oyuncu bankada 197k var hohohohoho
SBC paketinde cikti bide
Suan 187 tane oyuncu bankada 197k var hohohohoho
İğrenç bi topçu. Fifa 13'ün Emenike, Welliton, Esswein'ı resmen. Şerefsizler, adamı hak etmediği halde ST yapmışlar bi de. Yanılmıyorsam forvetten başka mevkilerde daha çok oynadı.Michail Antonio FIFA 18 - 80 - Prices and Rating - Ultimate Team | Futhead
Bu adam ne la böyle daha deminki maçta 2 stoperimi omzuna alıp gol yaptı hiç bi şekilde tutamadım ilk defa alt f4 çekesim geldi.
Satma onu. OTW kartı o. Salah in form aldıkça upgrade olacak o kart da. Ve Salah'ın bikaç inform alma ihtimali %100 gibi bişey. Fiyatı yükselir durur.Oppaaaa IF Salah cikti paketden ohoooo