FIFA 18 Ana Konu

fazla gerçekci olmuş oyun hızı iyice düşmüş. top çalmak zorlaşmış. fifa 17 daha keyifliydi bu oyun ise daha gerçekci olmuş ama bu kadar gerçekcisi de sıkıyor açıkcası alt tarafı oyun oynuyoruz. gerçek futbol maçı izlemek istemiyorum keyf önemli.
6-5, 8-8, 7-4 gibi skorlar mı çok gerçekçi yapıyor oyunu. Belini dönemeyen orta saha ve stoperler ile oynadın mı hapı yuttun

Eğitim, denetim ve uygulama şart

Formasyon önerir misiniz ? İngiltere'yi bozdum yeni bir lig yapıcam ama hem kanatları kullanabiliceğim hem de arkayı sağlama alabiliceğim bir formasyon arıyorum. Tabi bir de lig önerisi

Son düzenleme:
o skorlar ne yahu tenis seti gibi. oynanış açısından demiştim.
Az önce 6-5 kazandım 4-0 geriye düşsen bile oyunu çevirebiliyorsun FIFA 17'de ben 1-0 geriye düştüğüm vakit acayip zorlanıyordum. Ofansif anlamda her şey güzel tabi çok saçma goller olmasına rağmen, saçma sapan açılardan gol atılıyor. Defansif anlamda sabırla rakibin hata yapmasını bekleyeceksin adam kaçırmayacaksın.

Yok arkadaş ben bu işi beceremiyorum. Zamanında R2 tuşu ile oynamasını öğrenecektim. Analog sprint diye çıkardılar. Rakibe çalım atamıyorum sprint tuşuna bastığım an topu kaybediyorum. Halbuki R2 tuşuna hafif bastığında top yanında kalıyor rakip topu çalamıyor. Daha kontrollü koşuyorsun top ile birlikte.

Yok arkadaş ben bu işi beceremiyorum. Zamanında R2 tuşu ile oynamasını öğrenecektim. Analog sprint diye çıkardılar. Rakibe çalım atamıyorum sprint tuşuna bastığım an topu kaybediyorum. Halbuki R2 tuşuna hafif bastığında top yanında kalıyor rakip topu çalamıyor. Daha kontrollü koşuyorsun top ile birlikte.

FIFA bırakma zamanı geldi Reis
Gençlere şans tanımak lazım.

#SizinLikelarınızİleYaşıyorum

demin 95 maradona ve cristiano ronaldolu bir çocukla oynadım ayıptır söylemesi 2-1 yendim

oyuncuların 7500lük paketlerden çıktığını iddia ediyordu o nasıl baldır kardeşim , pek inanmadım gerçi
Gün gelecek o para karşılığında oyuncu alan çocukları döveceğim

#SizinLikelarınızİleYaşıyorum

PES'ten geçiş yapmış bir insan olarak, 10.maçımın ardından yeni yeni galibiyet alabilmeye başladım :D Mantığı çok değişik. Ama daha zevkli.

Cözdüm demek iddiali olur belki ama basarili oldugum bir sistem buldum

4-1-3-2

Orta sahadaki üclüyü 8 numara olarak oynatiyorum,hucumda ve defansta üstünlük sagliyorum

PS4 ve XBOX One içinde yeni güncelleme gelmiş

bu ne rezalet?
YOW0rD.jpg

Güncelleme geldi PS4. Şur isabet oranı azaltılmış kaleciler boostlanmış

Güncellemeden sonra oyun kıvama gelmiş.Futta maçlar 2-1,1-1 hatta 0-0 falan bitmeye başladı

fut champions wl keklik dolu şaşkınım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt