FIFA 18 Ana Konu

Gelecek yıldan itibaren tekrar PES'e dönüş yapacağım ben son yıllarda FIFA gameplay'i geliştirmek için hiç bir şey yapmadı. Internet ortamında ortak fikir gameplay olarak PES FIFA'dan daha iyi. Hâlbuki FIFA 2008-2015 yılları arası açık ara fark atmıştı. Son yıllarda EA sadece oyunun "presentation" kısmına değer verdi ve oyun olduğunu unuttu tek dertleri artık milletten para koparmak. PES sağlam dönüş yapmış biraz geçte olsa. Tek sorun lisanslar ve menüler. PES 2018 demosunu indirin sizde farkı görün

Alakası yok ortalama 20 senedir futbol oyunu oynarım. FIFA98 den tut WE11 den beri hep kıyas içindeyim.

Son 3 senedir PES daha üstüne koyamıyor. Mekanik olarak atılan gollerin aynısını aylar içinde 3-5 kere daha atılabiliyor.

FIFA18 ise bence bu sene oyunu yapmış. Tek dezavantajı kolay gol atılması. Oda rekabetçi ortamda sarıyor açıkçası

Konuyla ilgili olarak Galatasarayımıza bir formasyon ve taktik , roller olarak ne yapabiliriz ? Bu konuda bilgili bir arkadaş rehberlik etse de bende Galatasarayla dk 70 den sonra maç vermesem artık.

Takım ikinci yarı ortalarında dökülmeye başlıyor.

2 tane atsam bile garanti olmuyor çözemedim roller olayını. Yani kime ne diyeceğim. Feg Belhanda Gomis geri gelme diyorum bu sefer gol yiyorum geri gelin diyorum dilleri dışarı çıkıyor yine gol yiyorum

Acil yardım ya..

Alakası yok ortalama 20 senedir futbol oyunu oynarım. FIFA98 den tut WE11 den beri hep kıyas içindeyim.

Son 3 senedir PES daha üstüne koyamıyor. Mekanik olarak atılan gollerin aynısını aylar içinde 3-5 kere daha atılabiliyor.

FIFA18 ise bence bu sene oyunu yapmış. Tek dezavantajı kolay gol atılması. Oda rekabetçi ortamda sarıyor açıkçası

Konuyla ilgili olarak Galatasarayımıza bir formasyon ve taktik , roller olarak ne yapabiliriz ? Bu konuda bilgili bir arkadaş rehberlik etse de bende Galatasarayla dk 70 den sonra maç vermesem artık.

2 tane atsam bile garanti olmuyor çözemedim roller olayını. Yani kime ne diyeceğim. Feg Belhanda Gomis geri gelme diyorum bu sefer gol yiyorum geri gelin diyorum dilleri dışarı çıkıyor yine gol yiyorum

Acil yardım ya..

Rolü falan bilmem ama 4-1-3-2 oynuyorum,1 defansif orta saha onun önünde 3 tane 8 numara.

Kolay kolay kaybetmiyorum bu sistemde hatta galibiyet yüzdem cok iyi durumda

Acil yardım ya..
Oyunun proları bile bu oyun berbat derken senin böyle demen ilginç

Ben pro degilim ama 20 senedir japon futbol oyunlarina hakim biriyim. Oyunun hatalari olsa da suan alinip oynanabilecek tek futbol oyunu oldugunu dusunuyorum.

GSCMobile
Ping pong pass yapan rakipler ile karşılaşınca oyunun gerçekçilikten ne kadar uzak olduğunu göreceksin. Ben PES mükemmel demiyorum ama PES'de FIFA'da olan gameplay dişi her şey olsaydı kimse FIFA oynamazdı. İnternette bak hangisinin gameplayi daha iyi araştır yorumları oku. IGN gibi sitelerde FIFA'ya verilen puanlar ortada. Halbuki 2014-2015 yılına kadar aynı IGN PES'i yerle bir ediyordu.

Ping pong pass yapan rakipler ile karşılaşınca oyunun gerçekçilikten ne kadar uzak olduğunu göreceksin. Ben PES mükemmel demiyorum ama PES'de FIFA'da olan gameplay dişi her şey olsaydı kimse FIFA oynamazdı. İnternette bak hangisinin gameplayi daha iyi araştır yorumları oku. IGN gibi sitelerde FIFA'ya verilen puanlar ortada. Halbuki 2014-2015 yılına kadar aynı IGN PES'i yerle bir ediyordu.
Dogrudur. Lakin 320 tl verip kaziklanmis hissetmemek icin oyle dusunuyordum. Sagol damarlarima kadar kaziklandigimi birazcikda olsa hissettirdigin icin :D

GSCMobile

Ben neden hep deplasmanda maçlara çıkıyorum season'da ? Bilen var mıdır ? Deplasmanda maç alamıyorum ya...

FIFA 18 da almadım.

Aldım vakit, size teker teker FIFA Dersi vereceğim.

Geri
Üst Alt