FIFA 18 Ana Konu

akil sir erdirmek mumkun degil
her oyunda pace abuzerleri gucleniyor bizim gibi gercek futbol adamlari madara oluyor. ne yapacagimizi sasiriyoruz. paramizla madara oluyoruz

Orta sahada öyle bir pires yiyorum ki akıllara zarar. Aynısını benim adamlar yapmıyor işte.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yeni başladım, ingiltere tarafını seçtim. Journey’i bitirdiğim için Henry, Ferdinand, Williams ve Alex Hunter’ı aldım

Journey modunu bitirince,ut için oyuncu mu veriyor?

Hagi kocaman bir hayal kirikligi oldu benim icin, FIFA 18'in gerisi icin hic bir hevesin kalmadi.

Talhacığım zor mu? Adaletsiz mi?

Kaybettigim maclarin buyuk kismi adaletsizlik. Tam adaletsizlik sayilmaz gerci de domine ettigim cok maci kaybettim rakio defansa yatip kontradan atiyor diye.

Ayni zamanda zor da olmus acikcasi. Onceki Fifalarda kotu gittigimde cozum bulurdum genelde. Bunda ne yaoacagimi pek bilmiyorum. Yukarda yazdigim tarzda oynayamiyorum kendim. :D

SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bol sans renkdas. Galibiyetin formulu hizli adamlarla cabuk verkaclar vasitasiyla rakip kaleye gol atmak. :ka21:

L1+x bu işin formülü. Ama sıkıntı savunma hücum değil. Normal seasonlarda 2. Lige kadar gelmiştim en son ama defans olayı beni bezdirdi resmen. Hiçbir şekilde savunma yapamıyorsun oyunda, alanları kapatmak çok zor

L1+x bu işin formülü. Ama sıkıntı savunma hücum değil. Normal seasonlarda 2. Lige kadar gelmiştim en son ama defans olayı beni bezdirdi resmen. Hiçbir şekilde savunma yapamıyorsun oyunda, alanları kapatmak çok zor

Yaw savunma cok zor degil de bazen deli oluyorum. Adam Coutinho ile Mane'ye pas atacak mesela. Mane'ye giden pas yolunu kapatiyorum. Topcum ayagini 5cm uzatsa alacak ama almiyor.

Kaybettigim maclarin buyuk kismi adaletsizlik. Tam adaletsizlik sayilmaz gerci de domine ettigim cok maci kaybettim rakio defansa yatip kontradan atiyor diye.

Ayni zamanda zor da olmus acikcasi. Onceki Fifalarda kotu gittigimde cozum bulurdum genelde. Bunda ne yaoacagimi pek bilmiyorum. Yukarda yazdigim tarzda oynayamiyorum kendim. :D

Bu yıl gerçekten çok zor. Lig atlayamıyorum,hep fark yiyorum. Artık oynayamadığımı düşünüyorum.

Yaw savunma cok zor degil de bazen deli oluyorum. Adam Coutinho ile Mane'ye pas atacak mesela. Mane'ye giden pas yolunu kapatiyorum. Topcum ayagini 5cm uzatsa alacak ama almiyor.

Rakibin ayağından top almak çok zor. Ya kendi hata yapacak ya da riske girip kayacaksın kare ile. İkili mücadeleleri öyle bir ayarlamışlar ki hep hücum tarafına işliyor

Arkadasla oynuyorum maclarin %90ini. Tek zevksiz geliyor artik. Almiyorum oyunu 3 senedir.

Bu yıl bende almamayı düşünüyorum. Tabii 19 serisine daha çok var. Belli olmaz. Bu yıl kadro bu

47f80038cc96374a6814b6acf518b303.jpg

Cörniyde oyunu bitirmene gerek yok, ilerledikçe oyuncu veriyor. Bende de hanriyle ferdinand var.

Oyun çok zevkli olmuş. Ben genelde sakin paslı oyunu tercih ediyorum. Pas oyununu sevenler için çok iyi. Sadece savunma yaparken yoruluyorum. Bir anlık dikkatsizlikte rakip boşluğu bulup affetmiyor. Tam konsantre ile oynamak şart. Orta sahayı geçene kadar riskli pas atmıyorum çoğunlukla rakibe gidiyor, sakin kısa pas ve ani kanada açılan toplarla sonuca gidiyorum. Başta 4-1-2-1-2 oynuyordum sonra 4-1-4-1'e geçtim kanatsız sistem zevk vermedi. Şu an için sadece FUT oynuyorum, bağımlılık yaptı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

POTM Sane fut tarihinde kullandığım en iyi kart

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt