FIFA 18 Ana Konu

Eğer çok iyi skill move yapmıyosanız kanatlı oynamanın bi mantığı yok 4-3-1-2 oynayıp bekleri always overleap yapın 2 forvetinizden biri de Morata tarzı kafa vurabilen bi eleman olsun+beklerinizin crossingi 80 üzeri olsun gayet rahat gol bulursunuz.Alışmanız biraz zaman alır ama ben gayet memnunum bu taktikten.İlk 1-2 hafta weekend leaguee
katılamazken son 2-3 haftadır gold2-gold 1 arası gidip geliyorum.
2E3B5q.png

Bekleri always overlap derken ? Nasıl oluyor o iş

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Ben aslında çok müthiş defans yapardım son yıllarda ama bu fifa18'de bi türlü defansif anlamda çözemedim işi. Çok adam kaçırıyorum ve baya saçma çalımlar yiyorum.
Cd'yi kıracak duruma kadar geldiydim.
Ama baktım ki birçok kişi defans oyuncusunu seçmiyor yani bilgisayarın yönlendirmesine izin veriyor, bunu bende denedim.
Gerçektende daha sağlam oluyor son 20 maçımda 6-7 gol anca yemişimdir böylelikle.
Bi dene istersen, ne olursa olsun defansa dokunma ve kaleciyi çıkarma sadece r2 ile yardım iste gerektiği yerde.

Rdaş dediğin gibi defansı seçmemek bir çözüm oluyor da işte genelde akla gelmeyen bir şey. Sinir bozuyor uzun taça bile oyuncumu hareket ettirip baskı yapamıyorum. 2 kere güncelleme geldi düzelmiştir dedim lakin aynı.

Bekleri always overlap derken ? Nasıl oluyor o iş

Kadro ayarlarında player instructions sekmesinden beklerin ileri çıkıp çıkmayacağını ya da forvetlerin savunma arkasına koşu yapıp yapmamasını vs ayarlayabiliyosun

Olur tabi.Kadrona gel asagıda squad actions tarzı bi şey yazar ordan ayarlamaları yapabilirsin.

Hayda kaç aydır oynuyoz niye hiç görmedim. Eyvallah renktaş, birde hangi özellikte bekler alalım neye dikkat edelim bi özet geçiversen.

Şuan rose ve aurier var.
Aurier yerine walker almayı planlıyordum

Hayda kaç aydır oynuyoz niye hiç görmedim. Eyvallah renktaş, birde hangi özellikte bekler alalım neye dikkat edelim bi özet geçiversen.

Şuan rose ve aurier var.
Aurier yerine walker almayı planlıyordum

Bekleri ileri çıkaracaksan pas,dribling ve paceleri biraz yüksek olsun

Acaba zahmet edip ne zaman 3.formamızı ekleyecekler:38573:

ulan bi herifi 500e almistim baktim buy now 1000e fln gidiyor 10-15 tane alip caktim bi kac saat once
simdi herif olmus 2.5 fln

Ps store da fifa 119 TL oldu.

Ronaldo edition 149 TL. 3000 fifa points veriyor. Bu paketini almayı düşünüyorum.Geçen sene fifayı es geçmiştim.Haftasonu ligi muhabbetini denemeye karar verdim. Pazardan bir adet huni alacagım.Kenarda hazır bulunsun, bir iki ay sonra delireceğim zaman kafama takarım

fifa 18 alayım dedim kredi çekmem lazımmış oha lan 200 lira oyun mu olur.

bana fifa almak isteyen zengin veya almancı abilerim eklesin

Xhamters

Kutinyo barça kadrosuna eklensin de oynayak.

havadan paslarda oyuncu mal gibi donup kalıyor topa gitmiyor çözümü nedir bunun bilen var mı

Geri
Üst Alt