FIFA 18 Ana Konu

pası önceden görüp sağ analog ile pasın atıldığı yerdeki savunmacıyı seçip geri kaçmak sanırın ne bileyim :D

Torrent gibi bir nimet varken sırf multiplayer ayağına steam veya origin'e para kazandırmamak lazım diye düşünüyorum.
Yok yahu :D Herkesin kendi zevk alacağı şeylere para harcaması gerektiğini düşünüyorum. Steamda da bir çok oyunum mevcut ama bu tarz belirli bir ömrü olan oyunlara para dökmeyi pek mantıklı bulmuyorum. Online oynayacaksan mecbur parasını verip alacaksın :asd:
Sırf arkadaşlar haftada bir gelir maç atarız mantığında ise torrent nimet oluyor.

Yok yahu :D Herkesin kendi zevk alacağı şeylere para harcaması gerektiğini düşünüyorum. Steamda da bir çok oyunum mevcut ama bu tarz belirli bir ömrü olan oyunlara para dökmeyi pek mantıklı bulmuyorum. Online oynayacaksan mecbur parasını verip alacaksın :asd:
Sırf arkadaşlar haftada bir gelir maç atarız mantığında ise torrent nimet oluyor.

Eskiden çok güzeldi ya,multi oyunları bile key mey kırıp oynuyordun.Şimdi öyle bir şey yok,es kaza olan oyunlarda da fark edildiğin an ban yiyorsun.

Dayanamadım 70 tlye hesap aldım origin. ForzaGala45 ekleyin PC'ciler, kapışalım

packlerin abv. Insan hic mi hic iyi bisey cekmez.

Kardeşim dün Litmanen'i çıkardı packten üstüne biraz koyup 89 OVR Hagi'yi aldı

Geri
Üst Alt