FIFA 18 Ana Konu

sen hagiyi hala yapmadın heralde futtaş

yapmadıysan rui costaya yönelmeni tavsiye ederim hem daha ucuz

aldim yaw... 91lik iyi de kuvvet 0a yakin. bu rui boga gibi biseye benziyor. gerci haginin fiyati da dusmus satsam 100k zarar ederim herhold. ne zor oyun kodumun fifasi

Rui Costa 88 lik kartla oynadım hiç beğenmedim. 84 Mooy daha iyidi. Pogba yı aldım şimdilik memnunum. 2 sene ara verdikten sonra yeni başladım sayılır. İlk haftasonu liginde 22 W aldık.

aldim yaw... 91lik iyi de kuvvet 0a yakin. bu rui boga gibi biseye benziyor. gerci haginin fiyati da dusmus satsam 100k zarar ederim herhold. ne zor oyun kodumun fifasi

he sen parayla aldın iyi yapmışın, gullit sbc falan çıkınca satarsın muhtemelen yüksek ratingli cam/cf icon ister o sbc

GSC App

Rtaslar yeni basladim ultimate team para kazanmak cok zor yok mu taktigi olan bir babayigit

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

dd3d76c3542ef26116387b09128dd817.jpg

Sırasıyla
İngiltere - fransa - italya ligi oynadım sonra tüm oyuncularımı satıp ispanya ligi kurdum kadrom çok iyi şuanda oyuncu fiyatlarıda gayet iyi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

FIFA sıktı her sene aynı muhabbet

Rtaslar yeni basladim ultimate team para kazanmak cok zor yok mu taktigi olan bir babayigit

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Squad Battlesden iyi coins cukkayabiliyorsun rnş

Veya gerçek para harcayabilirsin de tavsiye etmem

Evet de haftada 1 oluyor galiba

Haftada 20k dogru duzgun bi adam almak 3-4 hafta surecek gibi minimum

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

dfdfd.png

cesc harika pas atiyor. sane de oldukça etkili

yeni stoper almayi düsünüyorum

Eski seriler de kadro kurmak daha zordu. Bir takım sorunlar yüzünden fala oynayamıyorum,geçen akşam oynayayım dedim herkesin kadrosunda siyah,mavi kartlar herkeste efsane oyuncular hep en iyi oyuncular. İyice tadı kaçtı.

Eski seriler de kadro kurmak daha zordu. Bir takım sorunlar yüzünden fala oynayamıyorum,geçen akşam oynayayım dedim herkesin kadrosunda siyah,mavi kartlar herkeste efsane oyuncular hep en iyi oyuncular. İyice tadı kaçtı.

Aynen o mavi kartlar fln oyunu biraz p.ç etti

Millet kadro kurmak için o kadar çok para harciyor ki inanilacak gibi degil

Aynen o mavi kartlar fln oyunu biraz p.ç etti

Millet kadro kurmak için o kadar çok para harciyor ki inanilacak gibi degil

Mavi kart,siyah kart neyse de bir de efsaneler var. Ben pres yapacağım diye çabalıyorum adamın oyuncular yorulmuyor.

Geri
Üst Alt