FIFA 18 Ana Konu

Su an market crash gibi bir sey mi var boateng aldim 9kya

Web app cok lagli degerlendiren degerlendirsin

renktaşım WC18 çıktığı için çoğu kişi elindeki oyuncuları ucuza satıp orada kullanacağı konuşuluyordu anladığım kadarıyla haklı çıkmışlar.

Bence WC 18 almaya değmez. Oyunun her haltı ayni, sadece birkaç milli takım turnuvası ekleyip sürmüşler piyasaya. Daha iyi para biriktirip 19’u storedan almaya çalışın. Bazen storeda ciddi indirimler oluyor. Zaten 19’u almak için tek şans o indirimleri yakalamak olacak.

Bence WC 18 almaya değmez. Oyunun her haltı ayni, sadece birkaç milli takım turnuvası ekleyip sürmüşler piyasaya. Daha iyi para biriktirip 19’u storedan almaya çalışın. Bazen storeda ciddi indirimler oluyor. Zaten 19’u almak için tek şans o indirimleri yakalamak olacak.

WC 18 beles degil mi yaw

WC 18 beles degil mi yaw

Twitter’da storeda 50 tl civarlarında diye görmüştüm Hamza. 18’i olanlara bedava ise bilmiyorum. Üyeliği yenilemediğim için pek açıp oynamıyorum 2-3 aydır. Tüm online modlar kapalı olduğu için tadı çıkmıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Twitter’da storeda 50 tl civarlarında diye görmüştüm Hamza. 18’i olanlara bedava ise bilmiyorum. Üyeliği yenilemediğim için pek açıp oynamıyorum 2-3 aydır. Tüm online modlar kapalı olduğu için tadı çıkmıyor.

WC Beles. Update geliyor otomatikmen

IMG_1527681876.412727.webp

FUT kadrom, yakın zamanda 87’lik Son, Agüero, Pogba yerine 87’lik Firmino orta saha, De Gea’yı alacağım. Fiyatlar çok düşmüş.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Steamde ki gibi bölgesel fiyat farklılıkları olmalı

Steamde mesela Rusları geçtik diye biliyorum sözde en ucuz oyun alan ülkelerden biriyiz ama yine de bize göre pahalı fiyatlar

FUT gibi online oyunları oynamayalı uzun zaman olmuş. Ne kadar isabetli bir karar vermişim.;D

a8a8c0ce3e66b2cf7effc15a8d6ff85d.jpg

Coinim vardı fiyatlar düşünce cıkan kadroya bak

Su trading isii bir türlü analamdim gitti. Nasil bu kadar coin yapiyorsunuz

Millet evi arabayı satıp World Cup'a yatırmış resmen.

Aslında çabuk sıkılacaklar. Sonuçta Fut Champions devam ediyor.

Beleş Fifa Online 3 var da aynı tadı vermez herhalde

o konu da hiç bilgim yok renktaşım. FUT gibi online oyunlar çok vakit alıyor.
3 yıl CS 1.5 adminliği yaptım, günde 4-5 saat gidiyor ve yaptığın tartışmaların ve yakaladığım hilelerin haddi hesabı yoktu.

Millet evi arabayı satıp World Cup'a yatırmış resmen.

Aslında çabuk sıkılacaklar. Sonuçta Fut Champions devam ediyor.
1 ay sonra fut champions da bitiyor artik. TOTS zamani sonra FIFA daima ölmüs oluyor. Pro Club sessionlar basliyor

Bu arada Origin mağaza sorunu devam ediyormuş.

Geri zekalılar dünden beri çözemediler.

Geri
Üst Alt